pinterest
Voor elk interieur een wereldkaart

Voor elk interieur een wereldkaart

Menig interieur- en reisliefhebber heeft er al één hangen: een wereldkaart. De vraag naar wereldkaarten is de afgelopen tijd sterk gegroeid en vooral bij reisliefhebbers. “We zien bijvoorbeeld veel (reis)bloggers die hun gepersonaliseerde wereldkaart delen met hun volgers.

Wie houdt er nou niet van reizen én een persoonlijk tintje aan het interieur”, aldus Halbe Boersma, directeur van www.WereldKaarten.nl. De vraag naar wereldkaarten stijgt dus de laatste jaren. WereldKaarten.nl springt handig in op deze trend door unieke designs van wereldkaarten aan te bieden op vele verschillende materialen en in vele verschillende formaten. 

Voor elk interieur bestaat een passende wereldkaart

FotoVoor elk interieur een wereldkaart

Je hoeft je niet meer te beperken tot de standaard wereldkaart. Of je nu van modern, historisch of een ‘beetje anders’ houdt, voor elk interieur bestaat een passende kaart. Met deze tips steel jij de show met jouw persoonlijke wereldkaart en behoud je ook nog eens je interieurstijl.

FotoVoor elk interieur een wereldkaart

FotoVoor elk interieur een wereldkaart

FotoVoor elk interieur een wereldkaart

  • Hou je van een stoer en industrieel interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwart-witte wereldkaart op hout of een blauwe stoere wereldkaart op aluminium.
  • Hangt er in jouw huis een romantische sfeer? Dan past een vintage wereldkaart op houten planken erg mooi!
  • Kies voor een kinderkamer een gekleurde wereldkaart met dierenrijk, zo schattig!
  • En ben jij nu nét even anders dan anders, hoe leuk is dan een wereldkaart met flamingo. 

Met een kraswereldkaart laat je zien waar je bent geweest of nog graag heen wilt. Vlaggetjes prikken op een wereldkaart kan ook. Dit maakt een wereldkaart nog persoonlijker.

Ook op behang verkrijgbaar

FotoVoor elk interieur een wereldkaart

Dromen zijn er om waar te maken toch? Wereldkaarten ziet ook de volgende trend ontstaan: een super grote wereldkaart op behang achter je bed. Waar wil je nog graag naartoe, wat heb je al bezocht en welke routes heb jij afgelegd? Dat hou je allemaal eenvoudig bij door vlaggetjes op je wand te prikken. Jouw interieur wordt zo een groot logboek en zorgt voor leuke herinneringen en verhalen.

Even wat anders

Vind je een wereldkaart aan de wand toch wat te opvallend in je interieur? Een dekbed, om weg te kruipen in je eigen wereld kan ook altijd nog. Binnenkort is deze ook verkrijgbaar bij WereldKaarten.nl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen