Warme winterse interieur accessoires van IKEA

Warme winterse interieur accessoires van IKEA

Buiten is het koud, maar binnen maak je het extra warm en gezellig met de nieuwe limited ISGATA collectie van IKEA. Je komt in een knusse winterse stemming door de Scandinavische motieven die kussens, kaarsenhouders en het servies uit deze collectie sieren. De sfeervolle producten van deze limited collectie zijn vanaf november verkrijgbaar bij IKEA.

Hartverwarmende winterse accessoires

Als de sneeuwvlokken langzaam naar beneden dwarrelen maak je het binnen sfeervol en romantisch met kaarslicht. De kaarsen in de grijze ISGATA kaarsenhouder creëren speelse ijskristallen in je huis.

 Warme winterse interieur accessoires ISGATA #kussens #kaarsen #ikea 

Je waant jezelf in een door sneeuw bedekt bos, als je in de ogen van een ree of vos kijkt. Met deze leuke ISGATA dierenkussens breng je een stoel of bank in één keer in die heerlijke winterse sfeer.

Warme winterse interieur accessoires ISGATA #ikea 

Vrienden en familie lopen warm voor die heerlijke winterse kost die je serveert op het Scandinavische servies. De bekers, glazen, borden en schalen zijn ook apart verkrijgbaar

Warme winterse interieur accessoires ISGATA #servies #ikea 

Met de ISGATA plaid in lichtgrijs, donkergrijs of donkerrood breng je jouw interieur in winterse stemming. En wat is er lekkerder dan op koude winterdagen onder een warm wollen plaid te kruipen? 

Warme winterse interieur accessoires ISGATA #ikea

Kijk voor meer ideeën voor een warm winters interieur ook eens op uw-haard

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen