pinterest
Website voor particulier met bouwplannen

Website voor particulier met bouwplannen

Voor particulieren is het vaak onduidelijk wat de precieze bouwkosten zijn van een nieuwbouw huis. Om dit te verhelpen is er nu de online WoonWensTool. Met deze tool is er voortaan geen onduidelijkheid meer over het maximaal beschikbare bouwbudget in combinatie met zijn persoonlijke woonwensen.

Handig voor particulieren met nieuwbouwplannen

iTX BouwConsult bv presenteert de online WoonWensTool (www.woonwenstool.nl) als reactie op de zeer matig beschikbare informatie voor de particulier als het gaat om bouwkosten. Met de WoonWensTool wordt de particuliere huizenbouwer in staat gesteld om zijn persoonlijke woonwensen online in overeenstemming te brengen met het beschikbare bouwbudget. Tot voor kort ging de particulier met onrealistische plannen naar een aannemer. De aannemer was veel tijd kwijt, de bouwprijs kwam bijna nooit in overeenstemming met het beschikbare bouwbudget en de particuliere bouwer was ontevreden over de te hoge prijs. Uiteindelijk waren er alleen maar verliezers.

FotoWebsite voor particulier met bouwplannen   FotoWebsite voor particulier met bouwplannen
Nieuwbouwwoning Selekthuis                                                                                                               Nieuwbouwwoning VDM

 

Duidelijkheid in bouwkosten

Met de handige WoonWensTool doorloopt de particulier stap voor stap al zijn mogelijke woonwensen. Gemaakte keuzes worden direct online vertaald in bouwkosten. Bij iedere keuze ziet de particulier vervolgens het bouwbudget meelopen. Blijkt dat na het doorlopen van de WoonWensTool de gemaakte keuzes tot een hogere prijs leiden dan het beschikbare bouwbudget, dan past de gebruiker zijn wensen aan. Net zo lang tot de woonwensen in overeenstemming zijn met het budget.

Moodboard

Ook legt de particulier zijn esthetische wensen vast in het Moodboard. Wanneer alles naar wens is, wordt het gratis WoonWensRapport aangevraagd. Met dit rapport kan de particulier automatisch bij meerdere aannemers een prijsofferte aanvragen. Zowel voor de particulier als voor de aannemer zitten er veel voordelen aan de WoonWensTool. Door duidelijkheid naar de aannemer toe over de woonwensen en het beschikbare bouwbudget wordt er erg veel tijd bespaard. Dit voorkomt onnodige ergernissen en teleurstellingen over offertes achteraf. Met behulp van de WoonWensTool sluiten offertes aan bij de woonwensen en het budget van de particuliere opdrachtgever.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen