pinterest
Energieker wakker worden met de wekker van de toekomst

Energieker wakker worden met de wekker van de toekomst

Heb jij ook moeite met slapen? Val je slecht in slaap of wordt je 's ochtends doodmoe wakker? Sinds de pandemie hebben meer mensen last van slaapproblemen. Vooral onder vrouwen en jongeren is dit een vaker voorkomend probleem. Op de redactie zien we allemaal mooie, leuke en innovatieve producten voorbijkomen, die zijn gewijd aan de nachtrust. Zo spotten wij de Night & Day diffuser. Misschien wel de oplossing voor jouw slaapprobleem! 

Goede nachtrust

Een goede nachtrust heeft veel voordelen. Het geeft je geheugen en creativiteit een boost en het is beter voor je (mentale) gezondheid en immuunsysteem. De nieuwe 'wekker' van Maison Berger Paris is een nieuwe technologische metgezel die het in slaap vallen bevordert, de kwaliteit van de slaap verbetert en je begeleidt om energieker en vitaler wakker te worden.

FotoEnergieker wakker worden met de wekker van de toekomst

Dankzij een aromatische omgeving val je in slaap in optimale conditie en word je rustig wakker door je zintuigen geleidelijk aan te prikkelen met geur, licht en geluid.

De diffuser is elegant vormgegeven en past in iedere slaapkamersetting. De bediening via tiptoetsen is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt kiezen uit 5 melodieën en 4 verschillende parfumcomposities. De parfums hebben een positieve invloed op het humeur en emoties. Ze laten lichaam en geest ontspannen, de zintuigen revitaliseren en het humeur stimuleren. 

Geuren om te slapen en ontwaken

Ideaal voor op de slaapkamer is de Aroma Dream met patchouli en lavendel, die stress vermindert, kalmeert, de slaapkwaliteit verbetert en daarnaast een positief effect heeft op de luchtwegen door de aanwezigheid van eucalyptus. 
Aroma Wake-Up is een houtachtig, kruidig en fris parfum, ideaal om meteen energiek te ontwaken. 
Aroma Relax is een oriëntaals parfum dat juist bevorderlijk is voor ontspanning, met essentiële oliën met onder andere patchouli & guaiac wood en waarvan bekend is dat ze ontspannen.
Even ontspannen na een hectische kan met Aroma D-Stress. Dit is een fris en licht, delicaat fruitig en kruidig parfum met mandarijn waarvan bekend is dat het lichaam en geest kalmeert.

Deze parfums zijn voor de Night & Day diffuser individueel verwerkt in een capsule die 30 maal te gebruiken is en de resterende momenten worden automatisch weergegeven. Op het verlichte display is alles duidelijk afleesbaar. De Night & Day Diffuser is gemaakt van glas met een detail van hout en werkt op stroom, heeft een 100 % stille en droge verspreiding en is vrij van straling.

Onderzoek
Het huisparfum Aroma D-Stress hielp 71% van de gebruikers om zich meer relaxed te voelen voordat ze gingen slapen. 77% van de gebruikers werd met meer vitaliteit wakker met het huisparfum Aroma Wake-Up.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen