Uitgebreid koken met deze prachtige outdoor kitchen

Het jaar is net begonnen en deze prachtige Wesco outdoor kitchen is al bekroond met twee German Design Awards. Deze goed geoutilleerde keuken is speciaal voor diegenen die ook houden van comfort en de luxe. Voor iedereen die houdt van het buitenleven, de gezelligheid van lekker koken voor familie en vrienden of simpelweg voor zichelf. Verwen jezelf met een prachtig buitenparadijs en verrijk de tuin met een buitenkeuken. Een schitterend exemplaar ter inspiratie...

Met de hand gemaakt

Wesco outdoor kitchen

De met de hand gemaakte buitenkeukens van Wesco zijn gebaseerd op een innovatief modulair systeem. Alle buitenkeukens en kookeilanden worden individueel vervaardigd volgens de wensen van de klant. Grill, inductiekookplaat, koelkast, kookeiland of meerdere werkbladen? Het is allemaal mogelijk. Ook is er een ruime keuze in afwerkingsmaterialen zodat de Outdoor Kitchen zeker past bij het tuindesign.

Tuininspiratie 2020. Buitenkeuken. Outdoor kitchen. esco #tuin #buitenkeuken #tuininspiratie

Door het modulaire systeem van de Outdoor Kitchen is deze uitzonderlijk stabiel en uitstekend bestand tegen weersinvloeden. De hoogwaardige buitenkeuken van Wesco Outdoor Kitchens ontving twee German Design Awards 2020 voor 'Excellent Product DesignGardening' in de categorie 'Outdoor Living' en voor 'Excellent product Design' in de categorie 'Kitchen'. 

Wesco outdoor kitchen

Meer inspiratie voor de inrichting van je tuin vind je hier.

BROCHURE AANVRAGEN

Woodindustries -
Woodindustries
Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen