pinterest
Win een Raindance douche van Hansgrohe

Win een Raindance douche van Hansgrohe

Maak kans op een Raindance Select E20 handdouche van Hansgrohe bij UW Woonmagazine! Meedoen is gemakkelijk: schrijf je in voor de informatieve en inspirerende nieuwsbrief van UW Woonmagazine en je staat automatisch ingeschreven voor deze mooie prijs. En we hebben er vijf te verloten!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en maak kans op een Raindance douche!

 FotoWin een Raindance douche van Hansgrohe  FotoWin een Raindance douche van Hansgrohe  FotoWin een Raindance douche van Hansgrohe


Nieuwsbrief van UW Woonmagazine

De nieuwsbrief van UW Woonmagazine brengt je op de hoogte van het laatste woonnieuws, goede verbouw-tips, interieurtrends en mooie winacties. Informatie over keukens, badkamers, haarden, vloeren en tuinen. De digitale brief wordt maandelijks verstuurd en inschrijven kan HIER. Je maakt dan meteen kans op zo'n fijne Raindance douche.

Raindance douche voor een unieke douchebelevenis

Hansgrohe douches zijn niet zomaar een douche. Ze hebben een mooi design, technologische perfectie en zijn zuinig en milieuvriendelijk. Ze bruisen zacht, masseren stimulerend en spoelen alle negatieve energie gewoon weg. De Raindance Select E 120 handdouche heeft twee regenstralen in één douche gecombineerd: krachtig en masserend (CaresseAir), ontspannend en zacht (RainAir) en een combinatie van beide (Mix). Beide straalsoorten stromen groots uit het gehele oppervlak van de straalschijf. Als derde optie is er nog de vitaliserende massagestraal. Met een eenvoudige druk op de Select-knop vooraan de greep van de douche, kan je tussen de verschillende straalsoorten wisselen.  Puur genieten dus!

FotoWin een Raindance douche van Hansgrohe   FotoWin een Raindance douche van Hansgrohe

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen