pinterest
Nieuwe collectie van Le Creuset

Nieuwe collectie van Le Creuset

Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van kwaliteitspannen, heeft een nieuw assortiment met een natuurlijke afwerking. De drie nieuwe kleuren glanzen niet en voelen niet glad aan. Voor deze serie 'mate à croquer’ (letterlijk ‘mat om op te vreten’) heeft Le Creuset zich laten inspireren door zachte, natuurlijke kleuren van katoen (wit), sisal (beige) en mineraal (blauw). De binnenzijde is wel glad glanzend en nog lichter van kleur zodat de gerechten er altijd smakelijk in uitzien. Het assortiment van Le Creuset bestaat al lang niet meer uit gietijzer alleen. In de loop der jaren heeft het merk zich weten te onderscheiden in onder andere aardewerk, staal en siliconen. De nieuwe kleuren worden doorgevoerd bij al deze materialen, waardoor de fraaie kleurencombinatie in de gehele keuken en woonkamer kan worden doorgevoerd.

 FotoNieuwe collectie van Le Creuset    FotoNieuwe collectie van Le Creuset

 

Gietijzeren braad- en stoofpannen

Het gietijzer van Le Creuset heeft al 85 jaar de naam van hoogwaardige kwaliteit met eindeloze levensduur. Tegenwoordig worden alle braad- en stoofpannen voorzien van een metalen knop op de deksel (in plaats van bakeliet) waardoor de stoofpannen geschikt zijn voor gerechten in de oven boven de 200° C. Hiermee krijgen deze traditionele pannen meteen een moderne uitstraling. Van gaskookplaten tot inductie, het gietijzer van Le Creuset is voor elke warmtebron geschikt. Door de dubbel geëmailleerde laag worden geen smaak- of geurstoffen opgenomen en zijn de pannen extra glad om gemakkelijk te reinigen. De pannen zijn 100% recycleerbaar en energiezuinig, dus vriendelijk voor onze planeet.

FotoNieuwe collectie van Le Creuset FotoNieuwe collectie van Le Creuset FotoNieuwe collectie van Le Creuset


Aardewerk van Le Creuset

Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is geschikt voor de vaatwasser. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden. Sinds kort zijn er naast de ovenschalen en minipannetjes, ook mokken in 3 maten en theepotten in het assortiment. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma's. Kijk voor meer informatie over de producten van Le Creuset en voor heerlijke recepten op www.lecreuset.nl

FotoNieuwe collectie van Le Creuset   FotoNieuwe collectie van Le Creuset

 

UW-woonmagazine en Le Creuset hebben 4x een prachtige set uit dit nieuwe assortiment onder de fans van de UW-woonmagazine Facebookpagina weggegeven. UW-woonmagazine geeft regelmatig mooie prijzen weg aan haar fans op facebook. Hou de pagina dus goed in de gaten!

FotoNieuwe collectie van Le Creuset

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen