pinterest
Wonen in alles behalve een huis

Wonen in alles behalve een huis

Zo kan het ook. Want, wie droomt er niet van. Wonen in een tent, camper  of pipowagen.  In De outsiders gaat Tim den Besten op zoek naar mensen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. In aflevering 3 gaat hij op bezoek bij mensen die niet wonen in een huis of appartement, maar voor andere manieren van wonen kiezen.

Pipowagen in Groningen

FotoWonen in alles behalve een huis

De meeste mensen wonen in een huis of appartement. Groot of klein, gekocht of gehuurd. Dat kan ook anders. Tim gaat op bezoek bij Ilse die in een oude pipowagen woont binnen een Groningse kraakgemeenschap, hij gaat langs bij de jonge moeder Naomi die met haar drie kinderen in een Mongoolse nomadentent woont en hij ontmoet Sabine en René die langdurig rondtrekken door Europa in een camperbusje.

Ander norm

FotoWonen in alles behalve een huis
Door te leven in Nederland, neem je deel aan sociale- en economische systemen. Hoe we wonen, ons geld verdienen, omgaan met technologie en wat er op ons menu staat; de opties zijn beperkt en grotendeels vooraf door anderen bepaald. Of we het nou leuk vinden of niet. Maar er zijn mensen die het anders doen, die bewust kiezen voor een leven buiten de systemen. Wie zijn de mensen die zich afzetten tegen de norm?

Regels over het leven

FotoWonen in alles behalve een huis

Tim stapt in elke aflevering in de wereld van drie outsiders en probeert te begrijpen wat hen ertoe drijft om op deze manier te leven. Wat zeggen deze verhalen over de vaak opgelegde regels die bepalen hoe we leven en wordt het misschien tijd deze te herzien?
Uitzending: Donderdag 2 mei om 20.55 uur op NPO 3


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen