pinterest
Wonen in de stad: de mooiste interieurs

Wonen in de stad: de mooiste interieurs

In de stad vind je de mooiste woningen en unieke interieurs. Van lofts tot industriële panden, van woonboten tot appartementen met kleurrijke interieurs of een jungletuin. Houd jij ook zo van binnenkijken?  Dan zijn de interieurs in dit schitterende inspiratieboek vast iets voor jou!

FotoWonen in de stad: de mooiste interieurs

  © Fabrizio Cicconi/Living Inside

Living in the city

De stad is niet alleen een broeihaard van creatief talent, maar ook van mooie woningen waarin die typische stedelijke vibe voelbaar is. De beperkte ruimte verplicht veel creatief uitgekiende keuzes. Het tijdschrift Feeling Wonen selecteerde voor Living in the city de mooiste interieurs. Vaak verrassend, altijd 100% esthetisch en gebruikmakend van de laatste trends. Kijk binnen bij Patricia Moroso, Studio Job en vele andere talenten die het hedendaagse wonen vorm en kleur geven en ontdek aan de hand van beknopte portretten hun visie op wonen in de stad.

FotoWonen in de stad: de mooiste interieurs

© Mike De Pasquale and Martina Maffini/Livinginside

De selectie van twintig verschillende en unieke interieurs verspreid over een aantal grote steden, zoals Milaan, Londen, Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn en andere, zit boordenvol inspiratie. Van strakke, minimalistische, Scandinavische interieurs tot authentieke, kleurrijke interieurs. Geniet van de Urban Lifestyle met het boek Living in the City: het perfecte inspiratieboek om kleur te brengen in de stad

FotoWonen in de stad: de mooiste interieurs

LIVING IN THE CITY | € 39,99 | gebonden | 288 blz. | Uitgeverij Lannoo
ISBN 978 90 821 8375Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen