pinterest
Dit zijn de woontrends voor het najaar

Dit zijn de woontrends voor het najaar

We hebben meer dan ooit behoefte aan een veilige en vertrouwde woonomgeving. De trendwatchers van CBW-erkend signaleren twee concrete woontrends: Safe Haven en Traditional Sentiment. De meubels en accessoires die passen bij deze trends zijn verkrijgbaar bij de diverse woonwinkels in Nederland.

Omarmd door je interieur

FotoDit zijn de woontrends voor het najaar

De woontrend Safe Haven staat haaks op onze huidige, verharde maatschappelijke klimaat dat bol staat van polarisatie en fake news. Juist daarom hebben we veel behoefte aan verbinding, gelijkheid en veiligheid. De producten lopen soms in elkaar over waardoor er een vloeiend geheel ontstaat, zodat je het gevoel krijgt dat je eigen interieur je wil omarmen. Afgeronde en bolvormige accessoires en meubels vallen onder deze trend. De kleuren zijn warm, pastel en tinten van bruin. De materialen zijn zacht en pluizig wat het gevoel van veiligheid versterkt.

Vintage inspiratie

FotoDit zijn de woontrends voor het najaar

Het gaat snel in de maatschappij. Denk aan de nieuwste technologieën, sociale media en de aanpassingen die we in huis kunnen maken met apps en de computer. En juist deze ontwikkeling vraagt om een tegenreactie. De woontrend die dit najaar te zien is in huis heet dan ook Traditional Sentiment. Traditionele vormen met een nieuw en eigentijds design. Denk aan combinaties van nieuwe vormgeving met bijzondere vintage producten. Meubels die zijn geïnspireerd op de jaren ‘50.

Feestmaand

FotoDit zijn de woontrends voor het najaar

De kleuren die binnen deze trend vallen zijn: zachte, vergrijsde pasteltinten en donkere kleuren. De combinatie hiervan zorgt voor een nostalgische sfeer tijdens de donkere dagen. De materialen zijn van hoge kwaliteit met een herkenbare en geruststellende uitstraling. Deze trend met warme kleuren is perfect om uit te breiden in de feestelijke decembermaand. Leuk idee is om je tafel aan te kleden met gekleurd glaswerk, een ruiten tafelkleed en servies in vergrijsde pasteltinten. Met accessoires als kerstballen, dennen- en bessentakjes maak je het helemaal af!

Fotocredit: CBW-erkend.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen