Interieur tip! Woonwinkel House of MayFlower

Ben je op zoek naar een zalige nieuwe bank, een stoere houten kast of een prachtige eettafel met hippe stoelen? Dan ben je bij woonwinkel House of MayFlower aan het goede adres. Deze woonformule met een eigen huisstijl komt uit Nederland en is opgericht door drie zussen met stijl. Merken die worden gevoerd zijn onder andere VT Wonen en fijne Deense merken. En House of MayFlower heeft een zelf ontworpen byHouse collectie; een puur Nederlands product en alles op maat gemaakt!

Mix van landelijk & modern interieur

De stijl van House of MayFlower is een mooie mix tussen landelijk en modern met een Scandinavische invloed. Geen drukke accessoires, maar rustige kleuren van veelal grijs- en wittinten, stoer hout en strakke banken. Een stijl die goed past in de huidige Mix & Match trend, waarbij oud en nieuw wordt gecombineerd. Oude houten krukjes naast een zachte moderne bank, of een strakke eettafel met verschillende vintage stoeltjes.

Sfeervolle showroom

Interieur strakke bank met houten krukjes - House of MayFlower
House of MayFlower heeft een overzichtelijke en sfeervolle showroom van ruim 2.000 vierkante meter in Heerhugowaard. De huisstijl is overal duidelijk zichtbaar, met meubelen in naturelle tinten en gestyled in basiskleuren. Het uitgangspunt van House of MayFlower: "Gezelligheid, comfort en sfeer kan iedereen in huis creëren mits de basis maar goed is. Daarom geeft de showroom een duidelijk en compleet beeld van hoe de basis er uit kan zien. Door woonaccessoires toe te voegen wordt elke basis uitzet anders en persoonlijker en creëert iedereen zijn eigen sfeer. Je kunt trouweens ook online shoppen. Producten kun je laten bezorgen of zelf afhalen bij het magazijn.

"Gezelligheid, comfort en sfeer kan iedereen in huis creëren mits de basis maar goed is."

Interieur strakke bank met houten krukjes - House of MayFlower
Er is een ruime collectie zitmeubelen van o.a. Danca, Soho, Kartell en diverse andere merken in naturel tinten en gestyled in basiskleuren.

Mooie witte kast Sam via House of MayFlower
House of MayFlower ontwerpt kasten, tafels en banken zelf onder het byHouse label. Zo kan je hier terecht voor die ene unieke kast of tafel die ook nog eens op maat geleverd kan worden.

House of MayFlower tafel en stoelen - fotografie Anoeska BaxterWarman

Scandinavisch interieur met houten tafel en stoeltjes - House of MayFlower
De kasten, tafels en andere meubelen zijn voornamelijk gemaakt van (onbehandeld) teak- en eikenhouten in alle soorten en maten.

Interieur strakke bank met poef en witte houten salontafel - House of MayFlower
Door woonaccessoires toe te voegen wordt elke basis uitzet anders en persoonlijker en creëert iedereen zijn eigen sfeer.

Stoere houten kast Jesse van House of MayFlower
De huisstijl van House of MayFlower is geheel gebaseerd op een neutrale uitstraling, stoer en basic wonen.

Open witte houten kast Moos via House of MayFlower

Scandinavisch interieur - House of MayFlower
De collectie vloerkleden, verlichting en woonaccessoires van House of MayFlower maken het geheel af.

Interieur House of MayFlower

Interieur House of MayFlower

House of MayFlower komt op afspraak vrijblijvend langs om interieur advies te geven. Ook het intekenen van het interieur op een plattegrond is mogelijk tegen een kleine vergoeding welke je weer terug ontvangt wanneer je besluit om hier meubelen aan te schaffen. Samen met House of MayFlower creëer je een sfeervol interieur waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

Bron Foto's: House of MayFlower & Anoeska BaxterWarman

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen