pinterest
Word fit in je eigen luxe home gym

Word fit in je eigen luxe home gym

In shape blijven in je eigen home gym die stijl en luxe uitstraalt? Laat je inspireren door de mogelijkheden van Stylish Glass en ontdek hoe je met glazen wanden, deuren en spiegels een sfeervolle fitnessruimte creëert, die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur vormt.

Met Stylish Glass is het eenvoudig om jouw home gym om te toveren tot een stijlvolle en luxueuze ruimte waarin je met plezier traint. De combinatie van glazen wanden, deuren en spiegels creëert een eigentijdse uitstraling en laat licht door, waardoor de ruimte groter aanvoelt. Tegelijkertijd biedt het de privacy die je nodig hebt. Het subtiele grijze glas voegt een chic tintje toe.

FotoWord fit in je eigen luxe home gym

Geen home gym is compleet zonder een indrukwekkende spiegelwand. Niet alleen laat dit de ruimte groter lijken, het stelt je ook in staat om je houding en vorm tijdens het trainen te perfectioneren. De combinatie van het grijze glas en de spiegels zorgt voor een strak geheel.

Ontspannen in stijl

Na een intensieve workout wil je natuurlijk lekker ontspannen in een prachtige badkamer. Met glazen deuren van grijze glaspanelen wordt een naadloze overgang gecreëerd tussen de verschillende ruimtes. Een prachtige ronde spiegel met indirect licht creëert een ontspannen en aangename sfeer in je badkamer, precies wat je nodig hebt na een intensieve workout! Met het maatwerk dat Stylish Glass biedt, heb je altijd een spiegel die perfect aansluit bij jouw wensen.

FotoWord fit in je eigen luxe home gym

Met Stylish Glass kun je een sauna integreren in je badkamerontwerp, waardoor je na je workout kunt genieten van de ultieme ontspanning en spierherstel. Laat de stress van de dag achter je terwijl je geniet van de warmte en de rustgevende sfeer van je stijlvolle sauna.

FotoWord fit in je eigen luxe home gym

Upgrade je Home Gym met Stylish Glass

 Met Stylish Glass is het mogelijk om jouw home gym om te toveren tot een stijlvolle en luxe ruimte waar je elke dag met plezier naartoe gaat. De glazen wanden, deuren en spiegels geven de ruimte een moderne uitstraling en een gevoel van openheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van Stylish Glass en laat je inspireren!

Bekijk ook het Woonboek voor meer inspiratie voor jouw droominterieur! 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen