pinterest
Positief project: de groei van een boom

Positief project: de groei van een boom

Wat een positief product! Bomen hebben de unieke eigenschap dat ze een positieve bijdrage leveren aan het klimaat door CO2 uit de lucht te absorberen terwijl ze groeien. YOUR TREE is leuk en leerzaam als familieproject om zo een positieve bijdrage te leveren aan de CO2-balans en er bovendien na verloop van tijd een mooie boom aan over te houden.

Biologisch

FotoPositief project: de groei van een boom 

YOUR TREE bloempotten zijn verkrijgbaar in vier pastelkleuren met daarin FSC-gecertificeerde boomzaden, met de keuze uit zaadjes van een dennenboom of berkenboom. Combineer de potten en maak creatieve patronen terwijl YOUR TREE groeit op de vensterbank. In het eerste jaar staat de boom binnenshuis in de pot en groeit week na week een beetje meer. Na ongeveer een jaar kunnen de kleine bomen in hun 100% biologisch afbreekbare pot in de tuin worden geplant. De boom zal blijven groeien, maar de bloempot vergaat. YOUR TREE is een wonderlijk klein product met veel aandacht voor het milieu. YOUR TREE is een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook een perfect geschenk bij een geboorte, een huwelijk, wanneer iemand gaat samenwonen of voor een verjaardag.

RIG-TIG

FotoPositief project: de groei van een boom

De filosofie achter RIG-TIG is dat alle producten optimaal moeten werken in een drukke keukenomgeving. Achter de producten staan Deense en internationale ontwerpers, en veel RIG-TIG-producten hebben innovatieve functies, terwijl andere producten bekende functies combineren in één tool. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen en bevatten losse artikelen tot en met complete productreeksen. RIG-TIG probeert slim te denken en een verschil te maken voor alle keukenliefhebbers, wat sinds de lancering heeft geresulteerd in een verscheidenheid aan functionele en bekroonde producten.

Materiaal: bamboevezels, maïszetmeel, dennenhars
Afmetingen: 8,3 cm x 9,5 cm x 7 cm
Kleuren: geel, groen, roze, blauw
Zaden: Berkenboom (geel, roze). Verwachte hoogte van de boom: 20-30 meter / Na 7 maanden: 15 cm
Zaden: Denneboom (groen, blauw). Verwachte hoogte van de boom: 20-30 meter/  Na 7 maanden: 11-15 cm

Meer informatie op de website van RIG-TIG - Meer tuin inspiratie vind je hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen