pinterest
ZO is de nieuwe manier van schoonmaken

ZO is de nieuwe manier van schoonmaken

Een hekel aan schoonmaken? Dat is niet meer nodig, want de nieuwe manier van schoonmaken past helemaal bij deze tijd. Gemakkelijker, hygiënischer, voordeliger en ook nog vegan. Verpakt in recyclebare zakken en strak ontworpen sprayers die je overal in huis neerzet. De producten zijn bedacht voor een schoon huis voor iedereen, zonder dat het milieu om zeep wordt geholpen. 

FotoZO is de nieuwe manier van schoonmaken

Voor elke ruimte

Wanneer je schoonmaakmiddelen voor het grijpen liggen, verlaag je de schoonmaak- drempel voor jezelf én voor je huisgenoten. Daarom heeft ZO sprayers ontworpen die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht in de keuken, of op de wastafel in de badkamer laat staan. Zo wordt even schoonmaken net zo gewoon als tandenpoetsen en scheren. Als je het elke dag doet, voorkom je vet- en kalkaanslag en heb je geen grote schoonmaak meer nodig.

FotoZO is de nieuwe manier van schoonmaken

Een sprayer in elke ruimte

De amber- en onyxkleurige sprayxers zijn niet alleen heel leuk om te zien, maar hebben ook verschillende, natuurlijke geuren. ZO alles schoon ruikt naar sinaasappel. ZO keuken schoon heeft de frisse geur van citroen en met ZO sanitair schoon ruikt je badkamer met een combinatie van eucalyptus en rozemarijn als een spa. Aan ZO glas schoon is overigens geen geur toegevoegd: zo weet je zeker dat je ruiten en schermen streeploos schoon worden. Deze schoonmaakspullen zijn zo toegankelijk, dat schoonmaken leuk wordt gemaakt.

FotoZO is de nieuwe manier van schoonmaken

Mix it. Spray it. Wipe it.

Gemorst? Of aangekoekte pannen of ovenschalen? Aan alles is gedacht, want ZO heeft ook 100% gerecycled, ongebleekt én biologisch afbreekbaar keukenpapier en krasvrije kokossponzen, die duurzamer én effectiever zijn dan gewone schuursponsjes.

FotoZO is de nieuwe manier van schoonmaken

De reinigingsconcentraten mix je zelf in de bijbehorende sprayer met water mixt. Op die manier hoeft er geen water te worden vervoerd. Schoonmaken is simpel. Je sprayt een oppervlak in, laat de reiniger even inwerken en veegt het oppervlak daarna schoon met een van de ecologische microvezeldoeken. Ideaal voor ruimtes zonder kraan, zoals de slaapkamer.

ZO is helemaal vegan, er zitten geen schadelijke stoffen in en het is goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. Met de handige huiscollectie van ZO heb je in elke ruimte van je huis een sprayer staan en ben je klaar voor een jaar schoonmaken. De huiscollectie bestaat uit 4 sprayers, 1 navulzak ZO alles schoon, 1 navulzak ZO sanitair schoon, 1 navulzak ZO keuken schoon, 1 navulzak ZO glas schoon en 4 bijpassende ecologische microvezeldoekjes.

Alle reinigers en accessoires van ZO zijn onder meer te koop op zoschoon.nl 
Prijzen vanaf € 1,99.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen