pinterest
Zo krijg je een heldere biologische natuurvijver

Zo krijg je een heldere biologische natuurvijver

Groene vijvers, draadalgen en slecht groeiende waterplanten. Ze zijn dé nachtmerrie van elke vijverliefhebber. BioAktiv Heldere Vijver is een nieuw 100% natuurlijk middel dat meer zuurstof in het water brengt en het leefklimaat voor planten en dieren in vijvers herstelt en de groene vijver helder houdt.

Meer zuurstof in het water voor gezonde en goed groeiende zuurstofplanten

FotoZo krijg je een heldere biologische natuurvijver

Gezonde en goed groeiende zuurstofplanten zijn essentieel voor een heldere vijver. Zuurstofplanten zuiveren het water en zijn bovendien een natuurlijke concurrent van algen. BioAktiv Heldere Vijver activeert aërobe (zuurstofminnende) bacteriën in het water. Hierdoor neemt het zuurstofgehalte in het water toe en ontstaat er een evenwichtige biotoop voor waterplanten en -dieren. Zuurstofplanten worden weer gezond en groeien volop. Troebele, algenrijke vijvers en vuil oppervlaktewater worden weer doorzichtig en levendig. Het leefmilieu voor waterdieren verbetert snel en hinderlijke geuren behoren tot het verleden.

Kleine dosering, groot effect

FotoZo krijg je een heldere biologische natuurvijver

BioAktiv Heldere Vijver kan worden opgelost in schoon water. Voor een optimale werking kan het mengsel het beste een half uur voor gebruik worden aangemaakt. Verspreid het mengsel met een gieter over het vijverwater. Voor het eerst gebruiken bij watertemperaturen boven 12°C en na zes weken herhalen.

Wil je meer inspiratie voor de tuin? Check dan hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen