pinterest
Zo lief! Voor jongens & meisjeskamers

Zo lief! Voor jongens & meisjeskamers

Lief! heeft een concept ontwikkeld voor jongens en meisjes. De jongensitems hebben een luchtvaartuigthema gekregen, ze zijn voorzien van vliegtuigen, raketten, luchtballonnen en zeppelins. Zo kunnen de kleine avonturiers hun hart ophalen in hun kamertjes. Voor de meisjes zijn de items gedecoreerd met vrolijke vogeltjes, vlindertjes en hartjes.

Lief! meisjes

FotoZo lief! Voor jongens & meisjeskamers

Het Lief! fotobehang voor meisjes heeft een vrolijke print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. Het ontwerp van 150 bij 270 cm is gedrukt op drie banen vliesbehang, waardoor het dus zeer gemakkelijk is aan te brengen en te verwijderen. Je hebt geen behangtafel nodig, maar kunt de muur insmeren met behanglijm. Het Lief! canvas voor meisjes meet 60 bij 80 cm en bestaat uit vijf verschillende canvasjes. Ze kunnen in elke gewenste samenstelling worden opgehangen.

Lief! jongens

FotoZo lief! Voor jongens & meisjeskamers

De muurstickers jongens hebben een print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. In de verpakking zit een vel van 30 bij 62 cm. De behangrand voor jongens heeft een print van ook vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. De rand is zelfklevend en dus heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De afmeting van de border bedraagt 15 cm bij 3 meter.

Maar behanginspiratie vind je hier.

 


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen