pinterest
Zo maak jij van je woning een Slimme woning

Zo maak jij van je woning een Slimme woning

Tijden  veranderen en de techniek neemt een steeds grotere rol in ons dagelijkse in. De term ‘domotica’ omvat de huidige trend die ook een steeds prominentere rol in woningen inneemt. Domotica zijn alle technieken die het leven slimmer, gemakkelijker en leuker maken. Wij geven een aantal tips hoe jij je woning om kunt toveren tot een ‘Domotica-proof’ woning.

Zonnepanelen

Sinds een aantal jaar zijn zonnepanelen enorm in opkomst. De technieken worden steeds diepgaander en het wordt steeds winstgevender om zonnepanelen aan te schaffen. Zonnepanelen zijn in de loop van tijd niet alleen goed voor je portemonnee, ook bespaar je aanzienlijk op je maandelijkse kosten door het zelf produceren van energie!

Het aantal woningen met zonnepanelen neemt steeds verder toe, jij blijft niet achter toch?!

‘Hey, Google!’

Bij een slimme woning mag een Google Home zeker niet ontbreken. Open het roljaloezie op maat met je Google home en zet de verwarming vast aan vanuit bed. Wel moet je hier apparaten zoals elektrische gordijnrails voor aanschaffen die geschikt zijn voor de Google home.

Lampen naar wens

Ben je klaar met iedere oersaaie lamp apart aan te zetten? Dan is de Philips Hue serie wat voor jou! Deze serie wordt aangestuurd door middel van een bridge is te besturen via een app die te downloaden is via de Playstore van Android en Appstore van Apple. De bridge kan tot wel 50(!) lampen aanzetten, dimmen of van kleur laten veranderen. Verder biedt deze serie de mogelijkheid om sensoren toe te voegen. Wil jij in het donker de trap op of af? Door middel van de sensor zal de trap automatisch verlicht worden zodat jij veilig naar boven of beneden kan!

Raamdecoratie

We kaartten al eerder aan dat ook raamdecoratie steeds slimmer wordt. Slimme woningen stralen vaak veel luxe uit. Dan wil je natuurlijk geen simpel ROLGORDIJN maar luxe vouwgordijnen of houten shutters voor je ramen. Goed nieuws: sinds kort is de elektronische shutter geïntroduceerd. Zo kun jij vanaf je bank bepalen hoeveel lichtinval je wilt, ideaal toch!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen