pinterest
De zonnepanelenkiezer: een handig hulpmiddel

De zonnepanelenkiezer: een handig hulpmiddel

Ben je op zoek naar zonnepanelen, maar weet je niet welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw woning? Sinds kort kan op warmteservice.nl gebruik gemaakt worden van een zonnepanelenkiezer. Een handig hulpmiddel waarmee uit alle losse producten eenvoudig het juiste pakket samengesteld kan worden.

Vergelijk verschilende zonnepanelen pakketten

Jaarlijks aarlijks bespaart een gebruiker van zonnepanelen al snel 350 Euro, maar welk pakket is geschikt voor uw woning? De zonnepanelenkiezer biedt hulp. De kiezer is voornamelijk ontworpen voor standaardinstallaties bij woonhuizen met schuine of platte daken tot een eigen verbruik van 10.000 kWh per jaar of een maximale dakoppervlakte van 60 m². Aan de hand van enkele vragen wordt een overzicht getoond van de verschillende pakketten die onderling goed vergelijkbaar zijn.

"De zonnepanelenkiezer maakt de keuze voor het juiste pakket een stuk eenvoudiger"

Erik van Zeijl van de afdeling Inkoop vertelt: ‘Het is vaak lastig te bepalen welke zonnepanelen geschikt zijn voor een huis. De zonnepanelenkiezer maakt de keuze voor het juiste pakket een stuk eenvoudiger. De pakketten houden rekening met onder andere de beschikbare dakoppervlakte, locatie, oriëntatie, hellingshoek en schaduwvorming.’ Klik op de afbeelding hieronder om naar de zonnepanelenkiezer te gaan:

FotoDe zonnepanelenkiezer: een handig hulpmiddel

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 50 vestigingen in Nederland en 300 medewerkers. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en vele andere producten. Klanten worden bij Warmteservice ontzorgd door middel van adviezen over de materialen en de installatie ervan. Klanten die minder handig zijn kunnen hun klussen eenvoudig uitbesteden via het platform Kluscontact

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen