Een zonnig relaxmoment in huis

Een zonnig relaxmoment in huis

Zeker nu we allemaal zoveel thuis zijn, is een fijne afleiding in huis onmisbaar. Daarvoor hebben wij een leuk product gevonden! De Zwitscherbox zorgt met vrolijk getjilp van vogels altijd voor een kort relaxmoment. De box herinnert ons er elke dag aan om diep in en uit te ademen en onze batterij op te laden. Een zonnig moment van ontspanning met een glimlach op je gezicht. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten. 

Een vrolijk relaxmoment in huis. De zwitscherbox limited edition #zwitscherbox

De Zwitscherbox van Relaxound kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

De natuur in huis

De drie zonnige dessins van de nieuwste limited edition halen nu nog meer natuur in huis. De motieven hebben de unieke frisheid en kleurigheid van het mediterrane leven: citroen, sinaasappel en vijg. De kleuren en vormen zijn zorgvuldig vastgelegd in de ontwerpen. Sfeervolle motieven waarop het een heel jaar door zomer is en waarmee je heerlijk kunt wegdromen.

Ook leuk om cadeau te geven! Verkoopprijs € 49,- via relaxound.com

Meer producten voor een mediterrane sfeer in huis vind je hier!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen