Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
TV vloerstandaard

TV vloerstandaard

Iedere stijl, een passende tv vloerstandaard Je kijkt graag naar je favoriete serie. Misschien wel op verschillende momenten van de dag. Wellicht staat de televisie op een kastje ... meer »

Laminaatvloer

Laminaatvloer

Het gemak van een laminaatvloer Een laminaatvloer is een uitkomst wanneer je niet te veel wilt uitgeven aan aanschaf, plaatsing en onderhoud van een houten vloer zonder in te leve... meer »

PVC vloer

PVC vloer

Wat is een PVC vloer precies? Je oriënteren op een vloer is één van de belangrijkste aspecten in je huis. Je ziet je vloer elke dag. Daarnaast wordt een vloer intensief gebru... meer »

Verduisterende Rolgordijnen

Verduisterende Rolgordijnen

Waarom verduisterende rolgordijnen? Verduisterende rolgordijnen zijn zeer comfortabel voor slaapkamers, zeker in de zomer wanneer het lang licht is. In een koele donkere kamer sla... meer »

Prominent - Relaxstoel Mood

Prominent - Relaxstoel Mood

Fijne relax stoel van Prominent en verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. ... meer »

Prominent - Relaxstoel Dot

Prominent - Relaxstoel Dot

Heerlijke stoel met handige relax functies. Verkrijgbaar in 5 kleuren. Vraag vrijblijvend informatie op!... meer »

Moswand in de keuken

Moswand in de keuken

Een moswand in de keuken geeft een natuurlijke, unieke sfeer en past helemaal bij de huidige trend van planten en groen in het interieur. Deze innovatieve, originele muurdecoraties... meer »

Loxone - vakantiemodus

Loxone - vakantiemodus

Is uw woning klaar voor de zomervakantie? De zomer is gestart. Overal worden de koffers gepakt om te vertrekken naar een zonovergoten strand of een leuk vakantieresort voor een pe... meer »

Welke tv beugel kopen?

Welke tv beugel kopen?

Welk type tv beugel kopen? Een geschikte tv beugel uitzoeken vereist een klein beetje vooronderzoek. Een televisie aan een tv beugel heeft een aantal voordelen. Ten eerste bespaar... meer »

Persoonlijke lichtstemming in een smart home

Persoonlijke lichtstemming in een smart home

Een Loxone Smart Home weet wat je wil, op elk moment van de dag, waar je ook bent. Welke lichtstemming je graag hebt bij het koken en hoe je het liefst relaxt. Licht heeft de krac... meer »


Volgende pagina »
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol