Sfeer creëren in huis met dimschakelaars

De woonkamer is de absolute centrale plek in je huis. De meeste tijd wordt, als we wakker zijn, in de woonkamer doorgebracht. Je wil dat iedereen zich er heerlijk comfortabel en vertrouwd voelt. Je hebt er al alles aan gedaan om het gezellig te maken. De tofste meubels en de hipste woonaccessoires.

Toch heb je het gevoel dat het nog beter kan. Hoe dan? De kleuren matchen met elkaar, want je hebt je goed gehouden aan verschillende kleuradviezen. Voor de honderdste keer kijk je de woonkamer eens kritisch rond en je ziet het warme kleurenpalet, de mooie ronde vormen, de mooie harmonie van de vormen, de juiste lampen op de vloer, op de kast en aan het plafond en de perfecte accessoires.

De verlichting

Verlichting is één van de basiselementen die gezelligheid in de woonkamer brengen. Naast het feit dat je goed moet kunnen lezen als je dat wil. Lekker op de bank met een goed boek. Maar dan wil je wel de letters kunnen onderscheiden. Een wandlampje boven de bank en een vloerlamp naast de kast geven wat extra gezelligheid, maar de topper in sfeer creëren is en blijft het dimmen van het licht!

Even dimmen

Om de verlichting te dimmen heb je schakelmateriaal nodig. Bij elektrobode.nl kun je dat eenvoudig en snel online bestellen. Door op verschillende plaatsen in je woonkamer de verlichting te minderen met behulp van schakelmaterialen creëer je al snel een gezellige sfeer in huis. Zo kun je thuis rust en gezelligheid ervaren. Een romantische sfeer tot stand brengen.

Schakelmateriaal kopen doe je slim bij elektrobode. Zo wordt je huis een plek waar fijne gesprekken gevoerd kunnen worden, waar de atmosfeer heerlijk rustig is en waar de woonkamer een vredige centrale plek is geworden. Zorg daarnaast dat je woonkamer niet te vol staat met allerlei rommelige spulletjes want dat brengt onrust met zich mee. En onrustig is niet gezellig. Romantisch, knus en een zachte verlichting is gezellig. Die gezellige uistraling kun je makkelijk bereiken door de verlichting op een paar plekken te dimmen. Gedimd licht geeft een zacht gevoel. En een zacht gevoel geeft als natuurlijk warmte en gezelligheid.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol