pinterest
De 10 fijnste badkamermeubels

De 10 fijnste badkamermeubels

Afbeelding

Wat is een badkamer zonder meubels? Niet alleen klinkt het dan nog holler in de badkamer dan normaal; waar moet je je handdoeken en flesjes deodorant en shampoo kwijt en kijken hoe je haar zit na het kammen of föhnen. Wij zetten voor jou de 10 fijnste badkamermeubels op een rij.

Wat is een fijn badkamermeubel? Eén die past bij jouw wensen! Die wensen kunnen gaan over de kleur, het formaat, het design, het materiaal, de flexibiliteit om te combineren of dingen zelf samen te stellen en het geluid dat een meubel maakt.

Hieronder staan 10 verschillende, bestaande en zelfs eenvoudig verkrijgbare badkamermeubels die allemaal op één of andere manier voldoen aan één of meerdere bovenstaande eigenschappen. Is dat niet fijn?

Denk aan een badkamermeubel:
1. met houtstructuur of zelfs compleet van eiken-, berken- of sloophout
2. met betonnen of natuurstenen wasbak
3. met verschillende greepmogelijkheden, van opbouw grepen tot greeploze oplossingen
4. met laden die voorzien zijn van sluitdemping
5. met asymmetrische laden
6. met een landelijke, minimalistische, industriële, klassieke of Scandinavische look
7. met deuren die links als rechtsdraaiend te verkrijgen zijn
8. met verschillende breedte maten en uitvoeringen per maat
9. met zelf samen te stellen opstelling
10. met (led)verlichting (eventueel met bewegingssensor)

En daar houdt het niet op. Deze lijst had makkelijk langer kunnen zijn. Want zaken als: praktische zijplankjes, keramisch wastafelbladen, spiegels, grote openingshoeken voor goede bereikbaarheid van de kastinhoud en verstelbaar zonder gereedschap haalden de top 10 niet eens.

Een badkamermeubel is pas fijn als het dus echt naar jouw wens kan zijn. En dat kan tegenwoordig. Kies dan ook verstandig, want jij en je eventuele andere huisgenoten kijken minstens twee keer per dag naar deze meubels en sterker nog: moeten ze ook veilig en makkelijk kunnen gebruiken.

Om je te oriënteren heb je online veel mogelijkheden. Een betrouwbare bedrijf is Badkamerdepot, of Megadump Dalen en het voordeel is dat naast dat je via de website kunt bestellen er ook een showroom is.

Het is zeker raadzaam om bij het bestellen van een badkamermeubel ook gezien te hebben hoe het hout (of kunsthout) er naar jouw smaak uitziet. Zo voorkom je dat je iets onnodig moet retourneren.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen