pinterest
Je eigen foto laten drukken op behang

Je eigen foto laten drukken op behang

Afbeelding

Maak je graag foto’s, maar hang je ze altijd in een lijst aan de muur? Leuk, maar wat als je echt iets bijzonders wilt? Dan laat je toch behang van je foto's maken! En je hebt meteen een heel originele wand in je woonkamer of slaapkamer.

Uniek fotobehang

Je bent uitgekeken op de muren van je woonkamer. Of misschien ga je binnenkort verhuizen en zit je nu hard na te denken over de kleur die je de wanden gaat geven. Dat valt nog niet mee, want je wilt wel iets origineels. Wat dacht je van fotobehang? En dan niet behang met foto’s van anderen die je in elke winkel ziet, maar behang gemaakt van je eigen foto.

Kies je foto

Je kunt fotobehang in verschillende maten bestellen. Misschien wil je het gebruiken als groot en superorigineel schilderij. Maar je kunt ook een halve of zelfs hele muur behangen met je eigen, unieke behang. Het formaat dat je het beste kunt bestellen, hangt natuurlijk ook af van de foto zelf. Een foto van jou en je vrienden is niet zo geschikt voor een hele muur. Terwijl die ene foto die je op vakantie maakte van de azuurblauwe zee, wel prima is voor een groter oppervlakte. En natuurlijk is de kwaliteit van de foto die je wilt gebruiken ook van belang. Hoe meer pixels het origineel heeft, hoe scherper de foto op het behang zal zijn.

Snel en gemakkelijk

Behang gemaakt van je eigen foto is niet alleen bijzonder, het is ook praktisch. Het wordt gedrukt op vliesbehang, zodat behangen heel eenvoudig en lekker snel gaat. Lijm op de wand, behang erop plakken en klaar is je mooie muur! Ook krimpt het niet, dus je hoeft niet bang te zijn dat er na een tijdje naden in je foto verschijnen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen