pinterest
De mooiste tafels voor lange avonden

De mooiste tafels voor lange avonden

Afbeelding

Een avond heerlijk lang tafelen is niet alleen gezellig, het brengt familie en vrienden samen. Het is dan ook niet te verwonderen dat de eetkamer nog steeds één van de belangrijkste ruimtes is een woning. Om nog langer te genieten van een etentje, kies je voor een kwalitatieve boomstamtafel. Zowel de grootte als de vele mogelijkheden van deze tafel maken het tot een geliefd meubelstuk voor vele interieurs. Wij zetten alvast enkele mogelijkheden en tips op een rijtje.

Massief hout voor een uniek karakter

Dat elke boomstamtafel een eigen karakter heeft, maakt dat je interieur een eigen uitstraling krijgt. De tafel wordt gemaakt van een stevige houtsoort, zoals eik of kastanje, dat wordt gedroogd en versneden tot een massief tafelblad. Doordat de knoesten en nerven van het hout zichtbaar blijven, is elk meubelstuk 100% uniek. Met een aangepast onderstel in hout of metaal wordt uiteindelijk een comfortabele tafel gecreëerd, die uitnodigt tot lange avonden tafelen.

Voor elke gelegenheid

Van een verjaardagsfeestje tot een trouwerij, er zijn elk jaar wel 1000-en-1 redenen om de tafel te dekken en samen te vieren. Maar ook in het weekend is het gezellig om extra lang aan tafel te blijven zitten. Doordat je dit meubelstuk in een handomdraai personaliseert, gebruik je deze tafel voor elke gelegenheid. Met een wit tafellaken en enkele kaarsjes ben je klaar voor een simpel etentje. Met guirlandes, kandelaars en een tafelloper tover je je tafel dan weer om tot een romantisch geheel. Doordat dit soort tafels vaak erg groot zijn, is er bovendien plaats voor de hele familie. Hou je het toch liever wat bescheiden? Bedek slechts een deel van je meubelstuk met een tafellaken, voor een intiem etentje.

Van modern tot landelijk

Doordat dit type tafel een robuust maar gezellig uiterlijk heeft, is dit meubelstuk een geliefd interieurobject voor zowel moderne als traditionele interieurs. Voor een lichte en eigentijdse look, combineer je je tafel met eenvoudige stoelen in dezelfde kleur als het onderstel. Wil je liever een meer landelijke stijl? Ga dan voor een mix 'n' match aan stoelen of voor rieten stoelen met een kussen om gezellig en comfortabel te tafelen. Welke stijl je ook verkiest, aan een boomstamtafel zit je steeds goed.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen