pinterest
Eenvoudig een stoer interieur creëren

Eenvoudig een stoer interieur creëren

Jouw interieur zegt iets over jou. Daarom is het belangrijk dat het bij jou past. Zo voel je jezelf echt thuis. Als je van stoer houdt is industrieel een mooie optie. Dit lijkt iets dat groots aangepakt moet worden, maar je kunt met kleine details al veel bereiken. Dit hoeft dus zeker geen dure ingrijpende verandering te zijn.

Industriële lamp

De industriële lamp is een item dat steeds populairder aan het worden is. Ooit werden ze gebruikt in fabrieken, maar nu zijn ze in elke woonwinkel te vinden. Met zo'n lamp kun je snel de sfeer van jouw huis aanpassen.

Afbeelding

Ze zien er stoer uit, kunnen tegen een stootje en geven ook nog eens geweldig licht.

Inspiratie uit beton

Bij een stoere inrichting is het belangrijk om te zorgen voor rust. Dit kun je bereiken door te kiezen voor één basiskleur in huis. Zo zorg je voor balans. Beton ademt industrieel dus kun je hier inspiratie uit putten. Je kunt kiezen voor een mooie grijstint op de muur. Deze kun je vervolgens iets huiselijker maken door het gebruik van zachte kussens en accessoires met één ander kleuraccent. Denk bijvoorbeeld aan rode vaasjes.

Metaal

Een andere manier om de industriële look te verkrijgen is door het gebruik van metaal. Het materiaal is niet alleen makkelijk schoon te houden, maar ook nog eens heel stoer. Leuke metalen rekjes aan de wand of stoelen met een metalen onderstel zorgen al snel voor een industriële sfeer in huis. Ook met een 'versleten' lockerkast kun je dit makkelijk bereiken. Zo kun je zonder veel te veranderen deze look creëren.

De balans behouden

Bij een stoere look kun je snel doorslaan in kil industrieel. Daarom is het belangrijk om de balans te bewaren. Dit kun je doen door ook te kiezen voor hout. Dit is een stoer materiaal dat toch een warme uitstraling geeft. Je kunt dit groots aanpakken door bijvoorbeeld een mooie grote houten tafel aan te schaffen. Natuurlijk kun je ook met accessoires dit doel bereiken. Zo blijft jouw huis echt een thuis.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen