pinterest
Wat voor vloer past bij jou?

Wat voor vloer past bij jou?

Ontdek de verschillende soorten vloeren

Ben je benieuwd wat voor vloer bij jou past omdat je graag een nieuwe vloer wilt laten leggen? Er zijn verschillende soorten vloeren, waaronder PVC vloeren. Al deze vloeren hebben hun eigen eigenschappen. Wij zochten uit welke soorten vloeren er zijn en welke eigenschappen ze zoal hebben, zodat je de vloer kunt kiezen die precies bij jouw situatie past.

Parketvloer

Wil je een mooie houten vloer, dan is parket bestellen zeker een goede optie. De parketvloer bestaat uit massief houten onderdelen en kan zowel uit grote planken als kleine onderdelen bestaan. Parket is een natuurproduct dat zorgt voor een warme uitstraling in de ruimte. Ook kun je erg fijn op deze vloeren lopen. Doordat parket duurzaam is, kun je rekenen op een lange levensduur van de vloer. Nog een pluspuntje is dat parket zorgt voor een goede isolatie van je vloer.

PVC vloer

De PVC vloer is een vloer die uit lagen kunststof bestaat. Dit materiaal is zeer flexibel en een goede geleider, waardoor deze vloeren ook geschikt zijn voor vloerverwarming. Je kunt de vloeren in stroken of tegels bestellen die je eenvoudig kunt leggen middels een klik- of plaksysteem. PVC vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kun je in elke ruimte plaatsen.

Laminaat

Laminaat is een populaire vloer en doet bijna niet onder voor echt hout. De planken bestaan uit houtvezels die op elkaar geperst zijn en beschikken over een beschermlaag van kunststof. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de laminaatvloer eenvoudig te onderhouden is.

Tapijt

Tapijt geeft jouw woning een warme en zachte uitstraling, wat het een sfeervolle vloer maakt. Ook is tapijt geluiddempend, waardoor eventuele onderburen niet snel geluidsoverlast zullen ervaren. Je kunt tapijt in diverse kleuren en designs bestellen.

Gietvloer

Ook de gietvloer is een populaire vloer en wordt veel gekocht door mensen die hun woning een industriële look willen geven. Doordat de vloer een beschermende bovenlaag heeft, ontstaat er een vloeistofdicht oppervlak. De vloer is hierdoor goed bestand tegen slijtage en eenvoudig te reinigen. Je kunt een gietvloer weliswaar niet van de ondergrond verwijderen als je uiteindelijk een andere vloer wilt plaatsen, maar je kunt er wel een nieuwe vloer overheen leggen.

Weet jij al welke vloer het meest bij jou past? Ga eens op zoek naar meer informatie over deze verschillende soorten vloeren en maak je keuze.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen