pinterest
Exclusieve wandafwerking van Elitis

Exclusieve wandafwerking van Elitis

Tijd voor een frisse wind door je huis? Wil je graag iets anders qua uitstraling en sfeer maar ben je er nog niet helemaal uit? Al eens aan behang gedacht? En dan met name aan Elitis behang? Nee? Dan is het tijd om je daar eens in te verdiepen. Elitis behang is niet zomaar behang, het zijn prachtige motieven en kleurcombinaties. Elke kamer krijgt een compleet andere look & feel met Elitis behang. Elitis behang is Frans en staat voor luxe, kwaliteit en onderscheid. Geen standaard glasvliesbehangetjes, maar prachtige banen vol luxe en sfeer.

Bijzondere prints

Elitis is begonnen in Toulouse, Frankrijk in 1988 en is inmiddels in meer dan 100 landen te krijgen. Dit exclusieve merk brengt heel veel sfeer in huis. Het unieke assortiment van Elitis behang maakt dat je voor elke ruimte een gezichtsbepalend behang kunt vinden. Ook voor kinderen heeft Elitis behang fantastische keuzes met mooie prints en kleurcombinaties die passen bij de fantasierijke wereld van kinderen. Het motto van Elitis behang is ook niet voor niets 'Durf te innoveren en te fungeren als ontdekkingsreizigers op het gebied van wandbekleding'.

Afbeelding

Eigentijds en vernieuwend

Elitis behang is eigentijds maar ook vernieuwend, men is altijd bezig met het verbeteren van de productieprocessen, het uitvinden van nieuwe technieken, kleuren en motieven. Daarom vind je bij Elitis behang ook precies dat behang want niet standaard bij de buren hangt. Elitis heeft verschillende collecties, natuurlijke collecties met kleuren uit de natuur, materialen uit de natuur, die dan weer heel goed gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld de oxydes of parade collectie die uitdagend en sprankelend zijn. Elitis behang heeft ook prachtig 3D behang met metallic details of juist natuurlijke prints die bijna tot leven komen. De Les Petites histoires collectie van Elitis behang is de ontdekkingsreis voor kinderen, prachtig behang in diverse kleuren en reliëfs. Het behang is exotisch en abstract en prikkelt de fantasiewereld van de kinderen die elke dag een ander verhaal kunnen bedenken bij hun behang.

Bijzondere collecties

Zeer exclusief is de Glass collectie. Het is een collectie waarin men het behang een look wilde geven van gesmolten parelmoerglas in mozaïek. En dat is absoluut gelukt, de tekeningen op het behang zijn oversized en de banen zijn extra breed voor een adembenemend effect. Elitis behang heeft ook twee collecties met croco behang, helemaal van nu. Elitis behang heeft er natuurlijk wel haar exclusieve handtekening aan gegeven en dus zijn ook de croco collecties totaal niet standaard. Het 3d behang is zo goed geproduceerd en de kleuren zijn zo intens dat een schilderij aan de muur niet eens meer nodig is. Een natuurlijke collectie van Elitis behang is de Raphia collectie, het behang is geproduceerd van raffia en heeft prachtige kleuren en structuren. De uitstraling is geweldig en heeft de intense luxe zoals dat van de raffiaplant.
Ga op in de rijke wereld van Elitis en laat je inspireren. Maak een plan voor je woning en kies het behang wat bij je past. Je huis zal stralen als nooit te voren en jij ook.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen