pinterest
Traplift huren of kopen? Dit moet je weten!

Traplift huren of kopen? Dit moet je weten!

Trappen in huis kunnen lastig zijn, maar gelukkig zijn er mogelijkheden om mensen met mobiliteitsproblemen te helpen, zodat ze toch de trap op en af ​​kunnen gaan. Trapliften zijn prijzig, dus voordat je een beslissing neemt, moet je ervoor zorgen dat je weet waar je op moet letten en welke mogelijkheden er zijn. Zo is het huren van een traplift een mogelijkheid, maar je kunt er ook voor kiezen om er eentje te kopen. Wij vertellen je graag wat meer in dit artikel.

Langer thuis blijven wonen is wenselijk

Natuurlijk zou je het allerliefste altijd in je eigen huis blijven wonen, maar soms is dat helaas niet meer mogelijk. Toch is de wens van de gemiddelde mens om zolang als het mogelijk is thuis te blijven wonen. Naast dat er misschien wel hier en daar wat hulp nodig zal zijn, is het gewoonweg heerlijk om je eigen plekje te kunnen hebben. Word je slecht(er) ter been, maar kun je nog wel ‘uit de voeten’ dan kan een traplift een goede oplossing zijn. Op deze manier is het toch mogelijk om op de bovenverdieping komen, zodat het bed niet naar beneden hoeft te worden verhuisd. 

Traplift huren

Een traplift huren is een slimme oplossing voor iemand die tijdelijk een traplift nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een revalidatie. Voordat je overgaat tot het ondertekenen van een huurovereenkomst, komt er een adviseur bij je langs die alle mogelijkheden met je door zal nemen. Jouw wensen staan bovenaan de prioriteitenlijst, dus zorg dat je voor jezelf helder hebt wat je graag zou willen. Ook wordt gelijk de trap opgemeten, zodat er na akkoord op de offerte, meteen een traplift op maat kan worden gemaakt. 

Bij 123Trapliften bieden ze tweedehands trapliften aan, welke helemaal nagekeken en goedgekeurd zijn. Goed om te weten; een kortlopend huurcontract is maandelijks opzegbaar. Men komt niet alleen bij de aanvang de traplift installeren, maar ook weer verwijderen als deze niet meer nodig is. Daarnaast wordt het onderhoud ook gedaan door het bedrijf én worden eventuele technische mankementen opgelost. 

Traplift kopen

Overweeg je om een traplift te kopen, dan kun je voor informatie hierover heel goed terecht bij de deskundigen van 123Trapliften. Het maken van een offerte op maat wordt, net zoals bij het huren van een traplift, gemaakt door de adviseur die bij je thuis langskomt. Ook het bespreken van jouw wensen en het opmeten van de trap hoort hier natuurlijk weer bij. Na akkoord zal alles in gang worden gezet en wordt de traplift zo gauw deze af is bij jou in huis geplaatst. Uiteraard wordt alle techniek goed bekeken zodat je een veilige traplift krijgt.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen