pinterest
Dé trend van 2021, slimme LED verlichting!

Dé trend van 2021, slimme LED verlichting!

De markt van LED verlichting ontwikkelt zich snel en er komen een hoop leuke maar ook nuttige producten aan de orde wanneer je op het internet eens gaat zoeken naar LED verlichting. Slimme LED verlichting is de laatste jaren in populariteit gegroeid en recentelijk kiezen steeds meer huishoudens voor deze optie. Het is uiteraard leuk wanneer het huis mooi is aangekleed en je daar ook nog eens energie mee bespaart.

Afbeelding

Over LED verlichting

LED lampen zijn niet zoals klassieke lampen. Zo zijn LED lampen een vorm van verlichting zonder gloeidraad en ze werken totaal niet op dezelfde manier zoals fluorescentielampen of TL lampen. LED lampen gebruiken bewezen aanzienlijk een stuk minder energie dan traditionele verlichting en ze zijn vooral de laatste jaren erg populair geworden.

Er zijn inmiddels talloze fabrikanten die met slimme LED verlichting op de markt komen. Inmiddels kent iedereen de systemen wel waarmee je gekleurde lampen met app aanstuurt, dit is onder andere een voorbeeld van slimme verlichting. Deze ontwikkelingen gaan echter nog een heel stuk verder dan dat.

Slimme verlichting voor positionering

Slimme verlichting wordt ook echt steeds slimmer en slimmer. Binnenverlichting kent tegenwoordig bijvoorbeeld positioneringssystemen. Daarmee kun je een sensor onderbrengen in een slimme lamp. Deze communiceert met de mobiele telefoon. Deze signalen worden door een smartphone of tablet opgevangen en zo kun je direct een locatie ontvangen van waar iemand zich bevindt. Dit is een strategie die door veel winkeliers wordt gebruikt. Zo kunnen zij sneller en makkelijker hun dienst aanbieden aan klanten. Daarnaast is het ook een sterke boodschap over wat LED verlichting van Letsleds allemaal kan.

Slimme verlichting op straat

LED verlichting zal in de komende jaren niet enkel de verlichting van woningen constant veranderen, ook de steden krijgen er een nieuwe manier van verlichten bij. Het gaat om slimme straatverlichting die zichzelf kan dimmen. Op die manier kan er een hoop energie worden bespaart vanuit de gemeente. Ook kan bijvoorbeeld de kleur worden aangepast op gevaarlijke punten op de weg, zo maak je de stad ook een stukje veiliger.

Slimme verlichting voor de consument

Voor de consument is slimme verlichting ook een goede investering. Sommige soorten slimme verlichting is zelflerend. Dit betekent dat het zich aanpast aan jouw gedrag. Daarnaast kun je slimme verlichting hoe dan ook compleet naar wens instellen. Dit kan door slimme verlichting te koppelen aan een app op je smartphone of een programma op de laptop of PC. 

Op deze manier kun je jouw huis compleet aanpassen naar de verlichting sfeer die jij wilt, kun je ervoor zorgen dat er nooit teveel licht wordt verbruikt en kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het huis al goed verlicht is wanneer jij thuiskomt van je werk. Ook kun je inbrekers buiten houden wanneer je op vakantie bent door rond een bepaalde tijd automatisch een lamp in te schakelen. Je kunt slimme verlichting middels WiFi ook vanaf de andere kant van de wereld bedienen. Kortom, talloze mogelijkheden dus!

Kleed je huis aan met de beste LED verlichting

Het is uiteraard belangrijk voor de beste LED verlichting te kiezen. Je huis aankleden met slimme LED verlichting doe je met LED verlichting van Letsleds. Letsleds heeft een groot aanbod aan slimme LED verlichting. Je kunt bij Letsleds voor van alles terecht wanneer het aankomt op slimme verlichting. Je kunt kijken voor een aanvulling op je huidige verlichtingsplan, of je kunt bij Letsleds producten kopen als onderdeel van een heel nieuw verlichtingsplan. Op zoek naar dé beste nieuwe aanwinst voor jouw huis? Kijk dan bij slimme verlichting van Letsleds!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen