pinterest
Beleef 'Toen was geluk heel gewoon' in de keuken

Beleef 'Toen was geluk heel gewoon' in de keuken

Nu we massaal thuis werken en het buitenleven zeer beperkt is, wordt er naast het schoonmaken en opknappen van huis en tuin, ook een hele andere smaakvolle trend gespot. We nemen de tijd om samen de heerlijkste gerechten, met en voor elkaar te bereiden. De keuken was al het hart van onze huizen, nu klopt het harder dan ooit.

Afbeelding

Aga

We zien de ene na de andere BN-er hun lievelingsgerechten in een video delen op social media. De lekkerste taarten en andere zoete lekkernijen worden gebakken. Onze huizen gevuld met heerlijke geuren, die je doen verlangen naar het gezamenlijke koffie- of theemoment en diner.

Afbeelding 

Esse

We verlangen naar vroeger, met de gemakken van nu. Dankzij de moderne fornuizen, creëer je ook optisch deze nostalgische sfeer. De fornuizen zijn er in diverse uitvoeringen. Van houtgestookte fornuizen, werkend op gas tot volledige elektrische apparaten, alles passend bij iedere woonsituatie en -stijl.

Afbeelding

Falcon

Deze eyecatchers geven de keuken niet alleen een exclusieve uitstraling, ze zijn van allerlei gemakken voorzien. Koken op gas of inductie, bakken in verschillende soorten ovens en zelfs gerechten opwarmen of bereiden in een combimagnetron is mogelijk. Even een snel gerecht klaar maken of de tijd nemen voor slowcooking.

Afbeelding

Steel

In de moderne keukendesigns zien we de strakke, vaak in RVS uitgevoerde, modellen terug. In de landelijke en klassieke keuken wordt er meer kleur gekozen. In de ene keuken wordt het fornuis geïntegreerd in de kastenwand, in de andere staat het fornuis apart opgesteld tegen de wand. Ook in de tuin zien we de mooiste buitenkeukens, voor zien van fornuis en BBQ terug.

Samen koken, eten, genieten wordt in deze crisis nog meer gewaardeerd. Vergeet niet de eenzame buurman of -vrouw te verwennen met een lekker stuk zelfgebakken taart, cake of koekjes. Zo haal je nog meer voldoening uit het fornuis.

Samen staan we sterk! Blijf gezond!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen