pinterest
Kerst met een vleugje goud

Kerst met een vleugje goud

We zijn voorbij 5 december en dat betekent dat we uitkijken naar de gezelligste feestdagen van het jaar: de kerstdagen.

Tussen alle nieuwe kersttrends zien we een oude, vertrouwde jaarlijks terugkeren: de gouden kerstversiering. Deze ‘gouden ouwe’ blijft onze kerst dat beetje glamour geven waar we allemaal van houden. Daarom laten wij je zien dat oude trends nooit vervelen mits ze je op jouw geliefde manier toepast.

Afbeelding

Retro

Niets is leuker dat die oude kerstspullen van vroeger. Ik kan me nog de kerstballen of andere hangers herinneren die ik als kind het mooiste vond. Wanneer je gek bent op de vintage woonstijl mogen deze zeker niet ontbreken. Het leuke van deze ouderwetse kerstdecoratie is dat de kleuren matter zijn en er altijd wel een vleugje goud te vinden is. Zo krijgt de kerstboom toch dat beetje glamour.

Afbeelding

Modern

Wie wil afwijken van een traditionele groene boom kan ook kiezen voor gouden takken, versiert met lichtjes en afgestyled met stoer gekleurde kerstballen. Zo combineer je het warme goud met een kleur die helemaal bij jouw woonstijl past.

Afbeelding

Landelijk

In een landelijke woonstijl past de traditionele kerstboom in witte tinten, gecombineerd met zachte pastels en houtaccenten. Voeg hier en daar een gouden kerstbal toe en de sfeer krijgt dan net dat beetje meer.

Afbeelding

Klassiek

Houd je van de klassieke interieurstijl, dan mag al het goud volop 'shinen' in de boom. Een echte den of een groene kunstboom gevuld met gouden accenten passen uitstekend bij deze stijl. Wil je meer afwisseling? Gebruik dan matte en glanzende ballen door elkaar. En werk met verschillende vormen: denk aan sterren en bellen.

Afbeelding

Aan tafel

Ook het kerstdiner krijgt een gouden randje. Voor de tafelschikking zijn er genoeg manieren om de goudtint toe te passen. Kies je de kleur als basis of laat je het terug komen in het servies. De glazen met een gouden rand geven de 'toost op het leven' extra glans.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen