pinterest
Cadeautips voor december!

Cadeautips voor december!

Kerst is de tijd om uit te pakken en je liefsten óf jezelf te verrassen met de leukste interieurcadeaus onder de kerstboom. Van kleurrijke kerstballen tot inspirerende interieurboeken; met deze cadeaus maak je de feestdagen nog leuker. 

Voor de ultieme host

Een schot in de roos voor diegene van wie gastvrijheid de tweede natuur is, deze originele wijnglazen. Het mooie gouden randje zorgt direct voor een feestelijke sfeer op tafel en is dan ook perfect voor de feestdagen.

Afbeelding

Voor de grootste fan van kerst

Combineer een klassieke kerstbal met een uniek ornament als deze glazen glitter paddenstoel van Karwei voor een stijvolle kerstboom. Deze tijdloze, maar feestelijke ornamenten creëren sfeer in elke boom!

Afbeelding 

Voor het gezelligheidsdier 

De mooie LED kaarsen zorgen voor extra sfeer tijdens donkere dagen. Leuk om te geven of als cadeautje aan jezelf. Doordat het geen echte vlam is zijn deze gezellige kaarsen ook nog eens kidsproof.

Afbeelding 

Voor de interieurjunkie

Geef jouw interieur of het interieur van je familieleden of vrienden een extra boost met de leukste accessoires voor in huis. Wat dacht je van een sierkussen met hartjespatroon, een keramieken vaas of een mooi koffietafelboek om de show mee te stelen? We wensen je veel plezier met geven én krijgen!

Producten op foto’s: Karwei.nl

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen