pinterest
De ultieme meubelboulevard: Villa ArenA

De ultieme meubelboulevard: Villa ArenA

Afbeelding

Ken jij Villa ArenA al? De grootste meubelboulevard is het bezoeken zeker waard. Lees waarom hier zoveel mensen lekker gaan struinen.

Bijna iedereen is in de herfst en wintermaanden met zijn interieur bezig. Of het nu om een volledige make-over gaat of om het huis gezellig in kerstsfeer te brengen. Een bezoek aan de meubelboulevard is voor veel mensen een uitje. Lekker op de zaterdag je onderdompelen in comfortabele banken, prachtige interieuraccessoires, meubels, raambekleding en meer. Wanneer jij dol bent op interieurdesign en styling, bezoek dan eens Villa ArenA. Dit woonwinkelcentrum wordt ook wel gezien als de ultieme meubelboulevard. Dit artikel vertelt je waarom.

De wooninspiratie begint al online

Wanneer je met je interieur aan de slag gaat, zijn er zoveel stijlen om uit te kiezen. Inspiratie opdoen is voor interieurstylisten als bijen die stuifmeel verzamelen, het moet gewoon gedaan worden. Villa ArenA begrijpt dit. Online kun je al via de verschillende woonstijlen, interieurblog, interieuradvies en het magazine jezelf gaan verdiepen in al dat moois wat er verkrijgbaar is. Wanneer je dan naar het grootste overdekte woonwinkelcentrum van ons land gaat, ben je goed voorbereid.

50 Winkels met unieke producten

Ken je dat, je bent bij iemand op visite en je ziet in het interieur een meubel of een leuke accessoire waarvan je denkt, dat heb ik nog nooit gezien. De kans is groot dat iemand het gewoon bij Villa ArenA gekocht heeft. Van kunst tot keukens en van tafels tot badkamers, tussen al deze winkels zul je zeker bij jou en jouw interieur passende dingen vinden. Bovendien kun je heerlijk gaan struinen op een regenachtige dag, want je hoeft het winkelcentrum niet uit.

Waarom is een dagje Villa ArenA zo leuk?

Plannen maken voor je interieur is al leuk. Maar direct bekijken, proefzitten, voelen of zelfs ruiken is veel leuker dan online meubels kopen. Bovendien biedt Villa ArenA meerdere cafés brasseries en restaurants om ook je smaakpapillen te prikkelen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Van Villa Plezier om lekker te spelen tot de kinderbioscoop! De combinatie van rondkijken, winkelen, eten en ontspannen maken het bezoekje aan Villa ArenA zo leuk, en totaal anders dan andere woonwinkels. Villa ArenA is gevestigd in Amsterdam en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Ook met de auto is de woonmall makkelijk te bereiken en met 2.500 parkeerplekken is er vrijwel altijd ruimte voor jouw auto.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen