pinterest
De veelzijdigheid van LED verlichting

De veelzijdigheid van LED verlichting

Afbeelding

LED verlichting slechts kil en hard? Dat is het al lang niet meer! Van werklicht tot sfeervol licht, van wit tot alle kleuren van de regenboog: LED verlichting kan het allemaal. Je kan met LED voor iedere gelegenheid en voor ieder moment van de dag het juiste licht kiezen.

Een oude lamp omtoveren tot LED lamp

LED verlichting is een goede vervanger van conventionele halogeen-, gloei- of spaarlampen. Het is niet alleen duurzamer, maar ook veelzijdiger. LED verlichting komt in veel verschillende vormen, waaronder losse lichtbronnen in bijna alle beschikbare fittingen (E27, E14, GU10). Hiermee kan je jouw bestaande armatuur in letterlijk een handomdraai omtoveren tot een moderne en energiezuinige LED lamp. Maar er zijn ook armaturen met ingebouwde LEDs (o.a. inbouwspots en buitenverlichting). Omdat de lichtbron geïntegreerd is in het armatuur is de LED lamp vaak goed waterdicht. Ideaal voor in de badkamer of als tuinverlichting.

Creatief met licht

Daarnaast is LED goed te combineren met verschillende soorten dimmers, zoals een muurdimmer of afstandsbediening. Hiermee zorg je ervoor dat je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht heeft of de juiste lichtkleur!

Afbeelding

Er zijn diverse opties binnen LED verlichting waar je met één lamp zowel meer wittonen kunt selecteren, als kleurrijkere opties (RGB licht). De wittonen komen goed van pas bij het aanpassen van het licht aan de gelegenheid. Aan het werk in de woonkamer? Kies van voor wat witter licht voor goed werklicht. Deze lichtkleur wordt uitgedrukt in Kelvin (K), wit licht is ± 4000K. Wanneer de avond valt en de woonkamer de plek wordt om tot rust te komen, kan je de lichtkleur met één druk op de knop veranderen naar sfeervol warm licht (2700K of minder). En ook dit kan in je bestaande armatuur! Kies voor kleurrijke RGB lampen wanneer je het leuk vindt om creatievere lichtscenes tot je beschikking te hebben. De opties zijn eindeloos.

Duurzaam en voordelig

Naast de talloze mogelijkheden die LED verlichting je biedt is LED bovendien duurzaam. Je bespaart er niet alleen energie mee, LED lampen gaan ook nog eens langer mee dan conventionele gloei- of halogeenlamp. Dubbel besparen dus!

Ben je op zoek naar de perfecte LED verlichting voor in jouw huis? LEDdirect bied je een groot assortiment aan verschillende soorten LED verlichting, waarmee je in en rondom het huis voor de juiste verlichting kunt zorgen. Bovendien helpen de experts van LEDdirect je graag verder wanneer je vragen hebt over de producten of wanneer je hulp nodig hebt bij het selecteren van de verlichting!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen