pinterest
De zon als partner: hoe jouw huis kan samenwerken met de natuur

De zon als partner: hoe jouw huis kan samenwerken met de natuur

Vandaag de dag weten we allemaal hoe belangrijk het is om net even wat beter te zijn voor de planeet. En dat kan zich uiten op verschillende soorten manieren. Zo kunnen we ervoor kiezen om minder of helemaal geen vlees te eten. Kleding en woonartikelen worden vaker tweedehands gekocht voor een tweede leven. En in huis douchen we minder lang of we laten de auto vaker staan en pakken in plaats daarvan de fiets. Maar heb je ook al eens een keer gekeken naar de basis van je woning? Het laten plaatsen van zonnepanelen is dan een erg weloverwogen keuze.

Erg handig: je kiest uit zonnepanelen én een bijpassend systeem in verschillende opstellingen

Het maakt eigenlijk niet uit hoe het dak bij jou is gesitueerd ten opzichte van de zon. En of je een plat dak hebt of een schuin dak. Er is via een specialist zoals homeQgo altijd een passend systeem te vinden in verschillende opstellingen, waar de zonnepanelen vervolgens op worden bevestigd. Dat scheelt jou dus meteen weer aardig wat uitzoekwerk en je weet zeker dat er een passende oplossing te vinden is.

Na de installatie krijg je de nodige uitleg over de bijbehorende app van de zonnepanelen

Het is altijd aan te raden om het complete systeem te kopen via een gespecialiseerd installatiebedrijf. Je weet dan altijd zeker dat ook de montage ervan met veel zorg en aandacht voor je wordt uitgevoerd. En is de installatie voltooid? Dan ontvang je ook meteen een erg handige uitleg over de bijbehorende app. In deze app zie je bijvoorbeeld wat de hoeveelheid energie is die je op een dag op hebt gewekt. En dat is natuurlijk wel altijd erg leuk om te weten.

Laat je van A tot Z ontzorgen door een expert uit het vak

Een van de grootste voordelen waar je van profiteert door zonnepanelen bij een specialist te kopen, is dat je van A tot Z helemaal kan worden ontzorgd. Je ontvangt advies op maat, er wordt een check op het dak uitgevoerd, de zonnepanelen worden in een mum van tijd geïnstalleerd en je kunt voor al je vragen hier altijd terecht. Hierdoor bespaar je zelf aardig wat tijd en uitzoekwerk en je weet zeker dat je altijd het beste product voor je woning in huis haalt. Laat het verduurzamen dus binnenkort maar beginnen!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen