pinterest
Dit is waarom jij een spatscherm voor in je keuken nodig hebt

Dit is waarom jij een spatscherm voor in je keuken nodig hebt

In de keuken vliegen weleens de spetters in het rond, zeker door de meest fanatieke thuiskoks. Het wordt soms gewoon een beetje een rommeltje, waarbij je muren niet altijd veilig zijn. Gelukkig kun je voorkomen dat deze spetters op je mooie muren komen, door een spatscherm in de keuken te laten plaatsen. Zo’n spatscherm is niet zomaar een accessoire die je koopt, het is een slimme koop die  voorkomt dat je je muur verpest met vetvlekken. Hieronder benoemen we nog een aantal voordelen waarom jij een spatscherm voor in je keuken nodig hebt.

Zo’n spatscherm is makkelijk schoon te maken

Als je aan het koken bent, kan het een enorme rommel worden. Bij de een meer dan bij de andere natuurlijk, maar bij iedereen kan het gebeuren dat er spetters saus, olie of andere etenswaren in het rond vliegen. Met zo’n spatscherm hoef jij niet bang te zijn dat je muur vies wordt met spatvlekken. Want misschien denk je dat een paar spetters onschuldig zijn en de muur daardoor niet beschadigt, maar na verloop van tijd kunnen deze vlekken zich ophopen en zichtbare schade aanrichten aan je muur. Sommige sauzen krijg je namelijk niet meer van je muur af en dat is zonde. Zo’n spatscherm voor in je keuken is super makkelijk schoon te maken. Even met een natte doek er overheen en klaar is kees! De tijd dat je urenlang moest besteden aan het poetsen van je keuken zijn voorbij.

Koken wordt leuker

Als je je lekker kunt uitleven in de keuken, wordt het koken nóg leuker. Je hoeft namelijk niet op je tenen te lopen tijdens het koken, maar je kunt gewoon je fanatieke koksmuts opzetten en lekker creatief koken en wat nieuwe recepten uitproberen. En dat allemaal zonder bang te zijn dat de keuken een rommel wordt door rondspetterende sauzen of iets dergelijks. Je hoeft namelijk niet meer na het koken urenlang bezig te zijn met het schoonmaken van de keuken, het is namelijk zo gepiept met een spatscherm die tegen je muur aan staat.

Een spatscherm is een stijlvolle toevoeging aan je keuken

Zoals je kunt lezen is een spatscherm een enorm praktische tool voor in je keuken, maar daarnaast kan het ook echt een stijlvolle toevoeging zijn aan je keuken. Het hoeft namelijk niet een saaie glazen plaat te zijn, je kunt echt een mooi exemplaar uitkiezen. Eentje die echt een gezellige toevoeging is aan je keuken en er leuk uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, bijvoorbeeld uit geborsteld zwart, geborsteld aluminium, geborsteld koper, plexiglas zwart en plexiglas wit. Je kunt natuurlijk keuken achterwand inspiratie opdoen om te kijken welk soort jou het meest aanspreekt én welke het beste past in jouw keuken. Je kunt het ook echt zien als een accessoire en als je een kleur kiest, kun je deze kleur terug laten komen in de andere keukenhulpjes die je hebt staan.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen