pinterest
Van traditioneel naar trendy: moderniseer jouw keuken in stijl

Van traditioneel naar trendy: moderniseer jouw keuken in stijl

De keuken is een van de leukste en gezelligste plekken in huis. Het is de place-to-be om culinaire hoogstandjes te creëren en om gezellig bij te kletsen met vrienden en familie. Er worden heel wat uurtjes doorgebracht in deze ruimte. Daarom wil je natuurlijk dat alles tip-top in orde is in de keuken. Pas dan kun je echt genieten en ontspannen. Is jouw keuken niet helemaal naar wens? Misschien is een keukenrenovatie iets voor jou! Zo kun je de keuken een opfrisbeurt geven en wordt deze ruimte weer helemaal trending. 

Keep it simple 

Minimalisme, je hebt er vast weleens van gehoord. Minimalisme is eigenlijk nauwelijks meer een trend te noemen. Een minimalistische keuken is simpel, klassiek en tijdloos. Een minimalistische keuken is de perfecte basis. Vervolgens kun je het met decoratie en meubels compleet naar je eigen stijl maken. Ga je de keuken renoveren? Kijk dan zeker eens naar een minimalistische look. Wie weet zit hier jouw droomkeuken tussen! 

Materialen: modern en duurzaam

De keuken wordt heel veel gebruikt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor materialen die mooi zijn, maar die ook tegen een stootje kunnen. Natuurlijk moet je zorgvuldig omgaan met de keuken, maar je moet wel gewoon je ding kunnen doen. Een werkblad van beton of kwarts zijn tegenwoordig helemaal in. Niet alleen omdat het de keuken een heel unieke look geeft, maar ook omdat deze materialen perfect zijn voor intensief gebruik. 

Een slimme keuken 

Slimme technologie is niet alleen meer voor smartphones. Ook de keuken is tegenwoordig smart. En een echte moderne keuken is natuurlijk ook uitgerust met slimme technologie. Slimme apparaten toevoegen in de keuken zorgt voor ultiem gemak tijdens het koken. Een slimme koelkast, kookplaat of oven maakt je leven elke dag een beetje makkelijker.

De open keuken: betrek de woonkamer bij de keuken 

Nog een leuke trend van dit moment is de open keuken. De keuken is dan geen afzonderlijke ruimte, maar onderdeel van de woonkamer. Ook dit maakt koken leuker. Zo ben je niet helemaal afgezonderd, maar kun je toch lekker in contact blijven met de rest van het gezin. Veel gezelliger zo, vind je niet? Met deze tips kun je van jouw traditionele keuken een moderne en slimme keuken maken. Zo kun je voor de komende tientallen jaren weer volop genieten van je eigen keuken. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen