pinterest
Dit zijn drie dingen waar jij op let bij het uitzoeken van het juiste bed

Dit zijn drie dingen waar jij op let bij het uitzoeken van het juiste bed

Het uitzoeken van het juiste bed is een lastige taak, maar van uiterst belang. Iedereen is anders en zo is elk bed ook anders. Niet iedereen ligt even lekker op dezelfde dikte matras of dezelfde grootte van het frame. Een bed is persoonlijk en moet helemaal worden aangepast aan iemands behoeften. Beddengigant Auping heeft de mogelijkheid om alle componenten van een bed uit te kiezen voor het ideale bed. Een Auping bed configureren is van uiterst belang en online stel je gemakkelijk een bed samen helemaal afgestemd op jouw voorkeuren en behoeftes. Benieuwd naar waar jij op let bij het uitzoeken van het juiste matras, grootte en beddengoed? Lees dan snel verder! 

Het juiste matras: let vooral op je slaaphouding

Ten eerste let je erop dat je het juiste matras uitkiest. Met een goed matras zorg je, door middel van de juiste slaaphouding, voor een goede nachtrust en een uitgeslapen gevoel. Bij het uitzoeken van een matras denken velen vaak: hoe zachter hoe beter. Maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk is het lekker om een zacht matras te hebben, maar dat kan soms slecht zijn voor je rug en zo de kwaliteit van je slaap. Beddenfabrikant Auping heeft een groot assortiment aan matrassen en biedt iedere slaper een juiste optie. Probeer verschillende soorten Auping matrassen uit en ontdek welke het beste bij jou past.  

De juiste grootte: hoe meer ruimte hoe beter

Daarnaast zorg je ervoor dat jouw bed je juiste grootte heeft. Hierbij let je op jezelf en de ruimte in de slaapkamer. Een te groot bed kan voor jezelf bijna geen kwaad, een te klein bed wel. In een te klein bed pas je je vaak aan de afmetingen van het bed aan, waardoor je in een verkeerde houding gaat liggen. Ga voor een zo groot mogelijk bed waarbij je niet met je voeten over de rand ligt. Houd natuurlijk wel rekening met de ruimte die je hebt, ook genoeg beweegruimte rondom je bed is belangrijk voor de uitstraling van je kamer.

Het juiste beddengoed: let op je slaaphouding

Wat tot slot veel invloed heeft op de kwaliteit van je slaap is het juiste beddengoed. Bij het uitzoeken van een hoofdkussen houd je vooral je slaaphouding in je achterhoofd. Een dun kussen is perfect voor de buikslaper. Een rugslaper kiest een wat dikker kussen zodat het hoofd niet te ver naar achter ligt. Zorg er vooral voor dat het hoofd goed wordt ondersteund voor de beste slaaphouding. Kies daarnaast een comfortabel dekbed dat je in de winter én zomer de juiste temperatuur biedt. 

Dit is waar jij op let bij het uitzoeken van een nieuw bed. Let vooral op je eigen postuur bij het uitzoeken van het juiste matras en de grootte van het bed. Let ook op je slaaphouding bij het uitzoeken van het juiste hoofdkussen. Ga tot slot voor een comfortabel dekbed voor elk seizoen. Je hoeft maar één keer het juiste bed uit te kiezen en je bent jezelf elke ochtend weer dankbaar! 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen