pinterest
Een blokhut als gastenverblijf of tweede woning? Erg aantrekkelijk!

Een blokhut als gastenverblijf of tweede woning? Erg aantrekkelijk!

Afbeelding

Een blokhut in de tuin groeit in populariteit

Een groeiend aantal mensen kiest ervoor om, als ze een redelijke tuin hebben, een blokhut in de tuin te plaatsen. Een blokhut, voordelige te koop bij de Blokhuttenoutlet, kun je namelijk prima gebruiken als gastenverblijf. Heb je regelmatig logees, dan is een goede en comfortabele blokhut de ideale opvangplek. Maar ook als tweede woning is een blokhut meer dan geschikt. Over deze en meer pro's van blokhutten lees je in dit artikel mee. Je zult je verbazen over de diverse voordelen die blokhutten van de Blokhuttenoutlet te bieden hebben. Ook als je geen mega-grote tuin hebt!

Voordelig extra ruimte creëren met een blokhut

Een blokhut betekent dat je op een voordelige manier, blokhutten van de Blokhuttenoutlet zijn namelijk scherp geprijsd, extra woonruimte bij je huis kunt creëren. Kies voor een blokhut met minimaal twee ruimtes, namelijk een woonkamer en een slaapruimte, en zorg natuurlijk ook voor een kleine sanitaire ruimte. Voila, jouw tweede woning dan wel gastenverblijf is klaar! Natuurlijk hoeft de extra 'tweede woning' niet in de tuin te staan, maar kun je - als je vermogend genoeg bent - ook een stukje grond in het buitenland kopen om jouw blokhut op neer te zetten. Je kunt er dan voor kiezen om die ruimte te verhuren als vakantieverblijf of, voor een acceptabele huurprijs, aan mensen die behoefte hebben aan kortstondige woonruimte. Zo verdien je jouw investering nog sneller terug. Want zich terugverdienen doet de aankoop van een blokhut zeker: jouw woning wordt er meteen meer waard van. En daarbij: een blokhut in de tuin staat luxueus en is gewoon stijlvol.

Blokhutten zijn multifunctioneel

De blokhut die je in jouw tuin laat plaatsen, of zelf plaatst, hoeft als gastenverblijf of tweede woning zeker niet permanent bewoond te worden om rendabel te zijn. Een blokhut of tuinhuis kun je namelijk ook prima benutten als hobbyruimte, door de ruimte in de hut flexibel in te richten. Ook kun je tuinspullen in (een deel van) de blokhut opslaan gedurende de wintermaanden. En heeft jouw blokhut een overkapping aan de voorzijde? Prima, want dan kun je zelfs als het regent gewoon lekker in de tuin barbecueën.

Tal van soorten en modellen blokhutten beschikbaar

Qua vormgeving en typen blokhutten is er een enorme keuze. Je kunt zelf de materiaalsoort kiezen, het formaat van de blokhut en natuurlijk de afwerking van de hut. Oriënteer je nu en kies een voor jou perfecte blokhut als investering voor later!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen