pinterest
Een canvas foto als tijdloos kunstwerk

Een canvas foto als tijdloos kunstwerk

Een canvas foto is meer dan alleen een ‘simpele’ foto aan de wand. Canvas met afdruk is een tijdloos materiaal dat de finishing touch is in jouw interieur. Doordat je jouw favoriete moment of dierbaarste herinnering op canvas kunt laten vastleggen, voeg je een persoonlijke touch toe aan het interieur. Wie wil dat nu niet? 

De look van een foto op canvas

Iedereen is wel bekend met het canvas materiaal dat al honderden jaren wordt gebruikt om op te schilderen. Dit witte linnen wordt ook gebruikt om jouw favoriete foto(‘s) haarscherp op te laten printen. Canvas materiaal heeft een subtiele textuur en door de haarscherpe afdruk van jouw foto lijkt het alsof je waar kunstwerk, zoals de schilderijen van de Oude meesters, aan de wand hebt hangen.

Bij Fotocadeau.nl bestel je een canvas foto die vervolgens op een houten frame wordt gespannen, waardoor de decoratie er strak en professioneel uitziet. Door de mogelijkheid om jouw eigen foto te kiezen en een formaat naar wens te selecteren, past een canvas foto in ieder interieur.

De herinnering en het gevoel achter de foto

Het unieke aan het afdrukken van een eigen foto op canvas is ook de herinnering die bij de gekozen foto hoort. Deze herinnering zal vast ook de nodige emoties en gevoel bij je oproepen. Een canvas foto van een gezellige familieaangelegenheid, een fraai natuurlandschap of een grappige selfie maakt van deze herinnering een tastbaar product.

Afbeelding

Daarnaast is het ook mogelijk om een afbeelding van internet te kiezen om op het canvas doek te laten printen. Zo zou je kunnen kiezen voor je lievelingsdier dat altijd een glimlach op je gezicht tovert, de indrukwekkende skyline van je favoriete stad die je doet wegdromen, of zelfs een prachtige zonsondergang bij het strand. Kies jouw favoriet uit een scala aan beelden die een speciale betekenis voor je hebben en ontwerp een fraai kunstwerk waar je iedere dag naar wilt kijken.

Kan een canvas foto aan iedere muur hangen?

Door het tijdloze uiterlijk van een canvas kunstwerk is deze decoratie geschikt voor iedere muur in jouw huis. Canvas foto’s in de woonkamer kunnen worden ingezet als blikvangers boven de bank of schouw. Kies je voor één grote blikvanger of passen diverse kleinere canvas doeken die samen een blikvanger vormen beter in jouw interieur?

Een canvas decoratie kan in de slaapkamer worden gebruikt als decoratie om een warme en romantische sfeer te creëren door een trouwfoto of ander beeld van jezelf met jouw geliefde op te hangen. Zelfs in de keuken, hal en op kantoor kunnen foto's op canvas een persoonlijke touch toevoegen. Bovendien is een canvas met foto ook een uniek en speciaal cadeau-idee voor diverse gelegenheden.

Of je nu je huis wilt opleuken met een vleugje persoonlijkheid of op zoek bent naar een uniek cadeau voor een dierbare, een canvas foto is de perfecte oplossing.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen