pinterest
Een mooi alternatief voor een tv meubel

Een mooi alternatief voor een tv meubel

Een nieuwe tv kies je niet zomaar uit. Je bent op zoek naar de juiste maat en de beste beeldkwaliteit. Als je dan eenmaal gevonden hebt wat je zoekt, kun je niet wachten om een avondje film te kijken. Heb je er dan wel rekening mee gehouden dat je nieuwe tv groter is dan de tv die je had? En dat deze dus niet meer past op het kastje waar de oude op stond? Gelukkig hoef je niet meteen op zoek naar een nieuw kastje, want je kunt je nieuwe tv natuurlijk ook op een tv standaard zetten of gewoon aan de muur hangen, met een tv beugel.

Geef je woonkamer een opfrisbeurt

Je tv op een dressoir tegen de muur geeft een heel ander beeld in je woonkamer dan een tv tegen de muur. Dat is zeker waar. Maar waarom zou je het niet doen? Je krijgt er namelijk meteen een hele andere sfeer voor terug, en daar was je misschien wel net aan toe. Met een tv beugel kun je zelf bepalen waar je de tv hangt. En je kunt het kastje waar je oude tv op stond nu gebruiken voor andere dingen. Een leuk beeldje bijvoorbeeld, of je kunt eindelijk de foto's van je familie en vrienden een mooi plaatsje geven. Als je toch bezig bent de tv met de tv beugel op te hangen, dan kun je net zo goed de hele woonkamer een keer kritisch bekijken en met je meubel schuiven. Zo krijg je het gevoel van een hele nieuwe inrichting, zonder dat je nieuwe meubels hoeft te kopen.

Een tv beugel voor iedere woonstijl

Doordat je de tv strak tegen de muur hangt, krijg je een ruimtelijk idee in de woonkamer. Maar een tv beugel past niet alleen bij een moderne inrichting. Want als je bijvoorbeeld een elektrische haard hebt, kun je je eigen cinewall maken. Dat geeft bij het tv kijken een warme, gezellige sfeer tijdens een koude winteravond. Je kunt de bekabeling van de tv mooi in de tv beugel wegwerken, zodat je daar niet door afgeleid wordt.

Een tv beugel is flexibel

Ben je gewend je tv op je kast te draaien, zodat je ook vanuit de open keuken je favoriete programma kunt volgen? Dat is ook geen probleem als je een tv beugel hebt. Je kunt namelijk kiezen voor verschillende modellen. Zo is er een tv beugel met een draaifunctie. Hierbij kun je nog steeds kiezen om de tv plat tegen de muur te laten hangen, maar je kunt hem draaien op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Voor nog meer flexibiliteit kies je een tv beugel die niet alleen een draai-, maar ook een zwenkfunctie heeft. Hierbij let je natuurlijk wel op de draagkracht van de beugel, maar je hebt de mogelijkheid om de tv beugel tot wel een meter van de muur te halen. Zo weet je zeker dat iedereen goed beeld heeft. Deze stabiele tv beugels kunnen tot wel tachtig kilo dragen. Dat is voldoende om met een gerust gevoel je tv in de juiste stand te zetten. Genoeg redenen dus om je tv kastje een leuke andere bestemming te geven en je woonkamer op te frissen door je tv aan de muur te hangen.

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen