pinterest
Ga je jouw woning verbouwen? Dit heb je nodig

Ga je jouw woning verbouwen? Dit heb je nodig

Afbeelding

Zo bereid je jezelf voor op een verbouwing

Betrek je binnenkort een nieuwe woning en wil je deze eerst gaan verbouwen of staat er een verbouwing van jouw huidige woning op de planning? Wanneer je aan de slag gaat met een verbouwing, zijn er diverse tools die hierbij onmisbaar zijn. Hierbij kun je denken aan bouwstofzuigers en nog vele andere tools. Wij zochten uit wat je nodig hebt bij een verbouwing en hebben enkele belangrijke tools voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Bouwstofzuiger

Wanneer je bezig bent met een verbouwing, zal er veel stof, gruis en zaagsel op de vloer komen te liggen. Dit is niet of bijna niet op te ruimen met een normale stofzuiger gezien deze niet veel puin kunnen opzuigen, maar wel met een bouwstofzuiger. Hiermee kun je heel precies en snel te werk gaan, waardoor het afval zo weg is. In een goede bouwstofzuiger investeren is dan ook zeker de moeite waard.

Bladblazer

Met bladblazers kun je gemakkelijk het blad van het pad wegblazen als je aan het verbouwen bent. En dit zonder dat je zelf intensieve arbeid hoeft te verrichten. Zo kun je er eenvoudig langs met alle spullen zonder blad mee te nemen. Ook is een bladblazer zeer handig voor in de tuin en kun je er snoeiafval eenvoudig mee opruimen.

Zak voor bouwafval

Wanneer je een verbouwing hebt gepland, hoort hier veel afval bij. En dat afval kun je niet vervoeren met slechts een paar vuilniszakken. Daarom is het zeker aan te raden om een grote bouwafvalzak te kopen waar je rond de 1500 kilo afval in kwijt kunt. Vaak kun je deze thuis laten brengen op afspraak of ophalen.

Veilige werkkleding

Wanneer je aan het klussen bent, is het belangrijk om veilige werkkleding te dragen. Bekijk welke werkkleding je al in huis hebt en of deze veilig genoeg is. Wanneer de werkkleding niet veilig genoeg is, is het zeker aan te raden om veilige werkkleding te bestellen. Zorg ervoor dat je een goed werkpak hebt, schaf een helm, veiligheids handschoenen en beschermende bril aan en koop ook een gereedschapsgordel en gehoorbeschermer.

Afdekplastic

Bij een verbouwing is het belangrijk dat je je meubels goed beschermt tegen beschadigingen, stof en vuil indien deze blijven staan. Met afdekplastic kun je hiervoor zorgen. Je kunt er ook voor kiezen om oude doeken te gebruiken. Echter raden wij afdekplastic aan zodat je zeker weet dat jouw meubels en/of vloeren stofvrij en vrij van beschadigingen blijven.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen