pinterest
Een onderhoudsvriendelijke tuin, een nieuwe trend

Een onderhoudsvriendelijke tuin, een nieuwe trend

Afbeelding

De tuin is een van de belangrijkste onderdelen van elke woning, zoveel is zeker. Toch weten mensen niet altijd goed welke maatregelen ze moeten nemen om het beste uit hun tuin te halen. Er bestaan immers tal van mogelijkheden om de tuin in te richten en te onderhouden, waardoor het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Kunstgras leggen is echter een van de beste manieren om méér uit je tuin te halen, voor minder werk. Wat kunstgras precies is en welke voordelen het biedt, zijn twee vragen die een duidelijk antwoord behoeven!

Wat is kunstgras?

Kunstgras is precies wat de naam zegt: gras dat uit een kunststof bestaat. Het gras ziet eruit als gewoon gras, maar groeit dus niet verder. Het heeft dus ook geen aarde en water nodig om te groeien.

De voordelen van kunstgras

Het is ongetwijfeld al duidelijk dat kunstgras heel wat voordelen biedt. Een overzicht daarop is hier wel van toepassing:

1. Een onderhoudsvriendelijke tuin
Ten eerste is kunstgras leggen een onderhoudsvriendelijke maatregel. Gewoon gras moet immers regelmatig onderhouden worden, zowel om de kwaliteit als de kwantiteit ervan te behouden. Kunstgras leeft niet eens echt, dus heeft het dat ook niet nodig!

2. Kunstgras ziet er echt uit
Ondanks de lage vereisten qua onderhoud ziet kunstgras er toch uit als écht gras. Het is dus de ideale oplossing voor mensen die de uitstraling van hun tuin een niveau hoger willen tillen, zonder er al te veel tijd en energie in te moeten steken.

3. Kunstgras komt in uiteenlopende soorten
Ten slotte kan je kunstgras verkrijgen in meerdere soorten, oppervlaktes, lengtes, enzovoort. Dat geeft je heel wat keuzemogelijkheid, waardoor je sneller vindt wat je zoekt!

Kunstgras leggen dankzij een specialist

Kunstgras is een meerwaarde voor elk huishouden dat van een prachtige tuin wil genieten, zonder veel onderhoud te moeten doen. Wil je zeker zijn van kwaliteit en duurzaamheid, dan is het aangeraden om het gras door een specialist te laten leggen. Op die manier oogt het gazon mooier, blijft het langer intact én haal je er meer uit op de lange termijn!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen