pinterest
Een multitool brengt uitkomst

Een multitool brengt uitkomst

Afbeelding

Als je graag zelf kleine klusjes in en om het huis wilt opknappen, dan brengt een multitool uitkomst. Dit multifunctionele apparaat kan namelijk voor allerlei doeleinden ingezet worden tijdens het klussen. Dankzij de verschillende hulpstukken die bij dit handige stuk gereedschap meegeleverd worden, kun je er bijvoorbeeld mee schuren, slijpen, frezen en zagen. Een multitool is flexibel inzetbaar dankzij de snel en moeiteloos te verwisselen Starlock-accessoires. Vind je het leuk om oude meubeltjes een tweede leven te geven? Haal dan een multitool van Bosch in huis.

De Bosch multitool is handzaam

Als enthousiaste doe-het-zelver wil je natuurlijk goed beslagen ten ijs komen. Met dit krachtige apparaat van Bosch is dat geen enkel probleem. De plinten schuren, een metalen leiding doorslijpen, of kapotte tegels van de muur verwijderen? Je pakt het allemaal effectief aan met deze handzame multitool. Door het geringe gewicht en slanke uitvoering zijn ook de moeilijk bereikbare hoekjes gemakkelijk onder handen te nemen. Het toerental van het apparaat is variabel in te stellen, afhankelijk van de bewerking die je ermee wilt uitvoeren.

Pak aan dat karwei!

De Bosch multitool is in verschillende varianten verkrijgbaar. De verschillen zitten dan vooral in het aantal accessoires dat meegeleverd wordt en of het een model is met een accu. Ben je van plan om veel en vaak met het gereedschap aan de slag te gaan, kies er dan één waarbij je zoveel mogelijk accessoires krijgt. De Bosch hulpstukken zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze ook nog los verkrijgbaar. Heb je geen ruimte om een uitgebreid scala aan gereedschappen in huis op te bergen, dan is een multitool echt dé oplossing voor iedere klusser.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen