pinterest
Een wespennest in je woning verwijderen

Een wespennest in je woning verwijderen

Afbeelding

Heb jij sinds kort last van een groot aantal wespen rondom je woning? Dan is de kans groot dat er een wespennest aanwezig is. Wil je weten of er inderdaad sprake is van een nest? Kijk dan eens voorzichtig waar de wespen naartoe gaan. Wanneer vrijwel alle wespen via een opening verdwijnen, is de kans groot dat er een wespennest zit. Neem in dat geval het zekere voor het onzekere en schakel een ongediertebestrijder in.

De wespen bestrijden

Sommige mensen kiezen ervoor zelf het wespennest in hun woning te bestrijden. Doe jij dit ook? Dan moet je hierbij uitermate voorzichtig te werk gaan. Je kunt de wespen het beste bestrijden met behulp van vergif. Strooi dit altijd voor de ingang van het nest. Het ongedierte neemt dit mee naar binnen en sterft zo langzaam maar zeker uit. Giet nooit kokend water in het nest, zeker niet wanneer het wespennest al behoorlijk groot is. De kans op ene aantal pijnlijke steken is in dat geval namelijk aanzienlijk. 

Een wespennest verwijderen

Heb jij de wespen bestreden met vergif? Begin dan niet een dag later direct met het verwijderen van het nest. De wespen sterven namelijk niet allemaal binnen een dag. Wacht daarom een paar dagen. Neem gedurende deze dagen zo af en toe eens een kijkje bij het nest. Zie je geen bedrijvigheid meer? Dan is de kans groot dat de wespen reeds dood zijn. In dat geval kun je voorzichtig beginnen met het verwijderen van het nest. Zorg voor de zekerheid dat je altijd beschermende kleding draagt.

Schakel een professionele bestrijder in

Wespen kunnen pijnlijk steken. Bij het bestrijden en verwijderen van een wespennest kun jij dit aan den lijve ondervinden. Wil jij niet gestoken worden door een wesp? Of weet je gewoon niet wat je moet doen bij een wespennest? Schakel dan een ongediertebestrijder in. Hij kan de het ongedierte bestrijden en het wespennest verwijderen. Met behulp van een bestrijder weet jij zeker dat je binnen de kortste keren verlost bent van het wespennest.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen