pinterest
Een zwart tv-meubel als eyecatcher

Een zwart tv-meubel als eyecatcher

Tv-meubels zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren, maar een zwart tv-meubel staat goed in ieder interieur. Ondanks dat we tegenwoordig bijna altijd een tv aan de muur hangen, is een tv-meubel niet te missen in het interieur. Een tv-meubel maakt het interieur net even wat gezelliger. Dat is natuurlijk erg belangrijk, we kijken er tenslotte toch een paar uur per dag tegen aan. Let op dat er aan de achterkant van jouw tv-meubel ruimte is om draden netjes weg te werken. Zo komt jouw meubel het beste tot zijn recht en heb je geen last van losse draden. Ben jij op zoek naar een tv-meubel? Ga dan voor een zwarte variant!

Afbeelding

Een zwart tv-meubel van metaal

Tegenwoordig is metaal niet meer weg te denken uit het interieur. Metaal zorgt voor een stoere uitstraling in de woonkamer en is echt een eyecatcher in het interieur. Metaal past eigenlijk in ieder interieur goed. Houd je van een industriële woonstijl dan zit je met metaal helemaal goed, maar ook in een klassieke, vintage of botanische inrichting komt metaal goed tot zijn recht. Er zijn veel verschillende soorten zwarte tv-meubels.

Afbeelding

Houd je van een strak interieur? Kies dan voor een rechthoekige vorm. Vind je een speelse look leuk? Dan is een tv-meubel met ronde vorm iets voor jou. Zwart metaal is goed te combineren met warme kleuren. Daarnaast is het ook leuk om metaal te combineren met verschillende materialen. Mix metaal bijvoorbeeld met matte of koperen items. Dit zal zorgen voor een luxe uitstraling.

Een locker als tv-meubel

De locker tv-meubels zijn tegenwoordig erg hip. De locker is echt een eyecatcher in het interieur en is daarnaast ook nog eens erg praktisch omdat je er veel spullen in kwijt kan. Een locker meubel staat perfect in een industrieel interieur. Door de stoere uitstraling van een locker meubel zal deze in veel woonstijlen goed tot zijn recht komen.

De combinatie van zwart met hout

Vind je een metalen tv-meubel te robuust, kies dan voor een houten tv-meubel. Je kunt kiezen voor een volledig zwart model, maar er zijn ook meubels waar zwart met hout gecombineerd is. Hout geeft een warm effect, dit zorgt voor gezelligheid. Je kunt kiezen voor een rustige houtsoort, maar ook voor een robuuste. Hout is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Een lichte kleur hout staat rustiger in de woonkamer in vergelijking tot een warme kleur hout. Hout in combinatie met een zwart onderstel zal zorgen voor een stoer effect en maakt het meubel echt een eyecatcher. Hout is heel makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen en staat goed in elke woonkamer.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen