pinterest
Op zoek naar een unieke invulling van jouw muur?

Op zoek naar een unieke invulling van jouw muur?

Iedereen zoekt naar een unieke invulling van de muren en wanden in het huis. In dat kader zou je bijvoorbeeld eens naar een hexagon collage moeten kijken. Met een hexagon hang je altijd iets bijzonders aan de wand van je huis. De zeshoekige hexagons (hexagons betekent overigens zeshoekig) creëer je een unieke sfeer in je woning. De hexagons zijn strak van uitvoering, je kunt vanwege de losse elementen echter ook kiezen voor een meer speels karakter. Hexagons kun je blijven uitbreiden, mocht je dat willen. Ook een hexagon op linnen scoort in elke woonkamer.

Afbeelding

Een afbeelding achter de gehele hexagon

Je zou kunnen zeggen dat je door hexagons aan te schaffen, jij zelf de designer bent van je woonkamer. Het effect van een afbeelding achter de hele hexagon collage bijvoorbeeld, is echt iets heel bijzonders. Zeker als het een foto betreft van een dierbare herinnering of een foto van bijvoorbeeld je gezin. Uiteraard is het ook een optie om elke hexagon te voorzien van een andere afbeelding om zo variatie te creëren. Je kiest zelf de kleuren en kleurtinten die je je woonkamer zo mee kunt geven en een hexagon met allerlei inspirerende teksten scoort ook altijd goed.

Malletjes zodat de tussenruimtes gelijk zijn

Wat ook een groot voordeel is van het werken met hexagons is dat je de boormachine onaangeroerd in de schuur kunt laten staan. Hexagons zijn namelijk beschikbaar met magnetische ophangsystemen. Zo wordt het ophangen iets dat iedereen kan, helemaal omdat er malletjes meegeleverd worden voor de montage. Deze malletjes helpen je om het ontwerp dat je voor ogen hebt strak op de muur te krijgen en bovendien kun je zo met gelijke tussenruimten werken. Wat ook een voordeel is van werken met hexagons is dat het uitermate geschikt is voor heel veel verschillende ondergronden. Het maakt niet uit of dit stucwerk is of een structuur behangetje. 

Projecteer een hexagon op de foto van je woonkamer

Ook de hexagon is verkrijgbaar in tal van verschillende soorten materiaal als bijvoorbeeld plexiglas en aluminium, en van stoer en mat naar glanzend en met een luxere uitstraling. Online vind je diverse handige tools die je alvast kunnen laten zien hoe een hexagon op je muur zou staan. In dat geval wordt de hexagon op een foto van je woonkamer geprojecteerd. Zo zie je of je er goed aan doet voor een bepaald ontwerp te kiezen of juist niet.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen