pinterest
Met deze tips kun je besparen op jouw alles in 1 pakket

Met deze tips kun je besparen op jouw alles in 1 pakket

Alhoewel een abonnement met alleen maar internet zeker in opkomst is, kiest men toch nog regelmatig voor een alles in 1 pakket. Toch wordt dit niet meer zoveel gedaan als in het verleden. Immers kunnen we met alleen maar internet nu ook bellen via Skype, Facetime of iets dergelijks. Ook kunnen we met internet eenvoudig televisie kijken. Dit komt natuurlijk door het hoge aantal streaming services die tegenwoordig uit de grond worden gestampt. Een internet bellen tv pakket mag dan wel minder populair zijn dan voorheen, alsnog kun je onderstaande tips gebruiken om te besparen op zo’n pakket.

Afbeelding

Het is hoe dan ook van belang om alles bij één provider af te sluiten. Het is bovendien aan te raden om zowel internet als televisie en mogelijk telefonie in één pakket te nemen. Dus niet bij één provider, maar in één pakket bij dezelfde provider. Zodoende bespaar je hoe dan ook op de kosten. Men kiest er tegenwoordig namelijk ook regelmatig voor om losse abonnementen bij diverse aanbieders af te sluiten, maar dit is eigenlijk helemaal niet zo handig. Het kost dus meer geld, maar het is ook minder praktisch. Als je alles in één pakket doet krijg je namelijk maar één factuur. Het is dus een stuk overzichtelijker.

Het is bovendien aanbevolen om geen vaste telefoon te nemen bij het pakket. Tenminste, als je de huistelefoon eigenlijk nooit meer gebruikt. Als dit het geval is kun je veel beter kiezen voor een abonnement zonder telefonie. Je houdt dan dus een pakket over dat bestaat uit internet en televisie. Het is overigens niet altijd het geval dat je hierdoor gaat besparen op het abonnement. Soms kan het inderdaad een paar euro schelen, maar het kan ook zo zijn dat je bellen er gratis bij krijgt. Kies dan overigens niet voor onbeperkt bellen, want dat gebruik je toch niet.

Als je juist heel veel belt met de huistelefoon dan kan het wel verstandig zijn om te kiezen voor onbeperkt bellen. Dit kan dan namelijk voordeliger zijn dan het betalen per minuut. Met name als je lang en veel belt met de vaste telefoon is dit het geval natuurlijk. Als je onbeperkt wilt kunnen bellen dan zul je een vast bedrag per maand moeten betalen. Dit is dan bijvoorbeeld 12 euro per maand, alhoewel het verschilt per provider. Je kunt dan onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland bellen.

Als je de vaste telefoon zo nu en dan gebruikt dan kun je natuurlijk beter kiezen om te betalen naar verbruik. Het is dan namelijk voordeliger om per minuut te betalen voor het telefoneren. Het kan handig zijn om een keer bij te houden hoeveel minuten je in een maand belt. Aan de hand hiervan kun je berekenen of het beter is om per minuut te betalen of om toch te kiezen voor het onbeperkt bellen. Dit zal een simpele rekensom zijn, want je hoeft alleen maar je belminuten te vermenigvuldigen met het tarief per minuut. Over het algemeen zal dit circa 11 eurocent zijn.

De beste tip die we jou mee kunnen geven is het vergelijken van alle abonnementen. Zodoende zul je er niet alleen achter komen welk pakket het beste past bij jouw wensen en behoeften, maar je krijgt ook te weten welk abonnement het goedkoopst is. Mogelijk is het voordeligste pakket ook de optie die het beste past bij jou, dit zou natuurlijk helemaal perfect zijn. Nadat je alle opties hebt vergeleken kun je het beste abonnement afsluiten. Hopelijk is dit pakket voordelig, want je wilt natuurlijk niet te veel betalen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen