pinterest
Heerlijk genieten in je eigen chalet

Heerlijk genieten in je eigen chalet

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een eigen chalet te bouwen. Die kun je neerzetten in de tuin, maar populair is ook het kopen van een eigen stuk grond voor chaletbouw. Zo zet je voordelig een eigen chalet neer waar je in jouw vrije tijd lekker tot rust kunt komen. Heerlijk toch? Heb je bijvoorbeeld een lang weekend vrij, dan kun je met jouw partner en/of kinderen een paar dagen goedkoop genieten op een ander plekje, weg van de drukte van deze maatschappij. Een eigen chalet kopen maakt dit mogelijk!

Een eigen chalet heeft veel voordelen

Maar een chalet aanschaffen voor in de tuin of op een stukje privégrond heeft nog meer pluspunten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende voordelen van een eigen chalet:

  • Wie er voor kiest om een chalet neer te (laten) zetten, is op een slimme manier aan het investeren. Jouw geld op de bank laten staan, levert met de huidige lage spaarrentes en de inflatie niets op. Sterker nog: het geld wordt feitelijk minder waard. Investeren in een chalet daarentegen zorgt ervoor dat jouw huis of grond meer waar wordt. Zo heb je een spaarpotje gecreëerd voor later.
  • Een chalet kun je op tal van manieren gebruiken. Zo kun je een chalet inzetten om tuinspullen, gereedschappen of fietsen in op te slaan. Maar ook als extra hobbyruimte is een chalet ideaal. En wat is er handiger dan wat extra logeerruimte achter de hand te hebben voor als familie of vrienden op bezoek komen? Of een plek waar je - ook al is het slecht weer - ontspannen kunt zitten als je je even terug wilt trekken? Met een eigen chalet in de tuin kan het allemaal.
  • Een groot voordeel van chaletbouw is dat dit relatief voordelig is. Chalets zijn tegenwoordig voor scherpe prijzen verkrijgbaar bij tuinbouwbedrijven of houthandels. En vaak gemakkelijk online te bestellen.
  • De meeste chalets zijn, als je een beetje handig bent, gemakkelijk en snel zelf in elkaar te zetten. Je hoeft hiervoor dus geen klussenbedrijf in te zetten. En zo bespaar je opnieuw een aanzienlijk bedrag uit.
  • Er is enorm veel keuze op het gebied van chaletbouw. Zo kun je gaan voor grotere of juist kleinere chalets, diverse soorten hout uitkiezen en kiezen uit tal van modellen en vormen.

Jouw eigen chalet zoeken

Kijk eens online rond bij bouwbedrijven, houthandelaren en chaletverkopers. Er is keuze genoeg. En als je echt een doe-het-zelver bent, kun je natuurlijk ook een chalet ontwerpen, tekenen en zelf in elkaar zetten.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen