pinterest
De waarde van uw woning verhogen via enkele tuin en interieur tips

De waarde van uw woning verhogen via enkele tuin en interieur tips

Wanneer je een veranda hebt, zal je hier vroeg in het voorjaar of wat later in het najaar al gauw zitten. Heerlijk in het zonnetje ook als het nog lang niet warm genoeg is om normaal buiten te zitten. Dit komt omdat het op een overdekt terras of veranda al gauw veel warmer is dan in de open lucht. Maar er is ook een keerzijde aan een veranda of overdekt terras. Wanneer het echt warm weer is en de zon fel schijnt, dan lijkt het al gauw alsof je in een broeikas zit. Dan is veranda zonwering een uitkomst!

Afbeelding

Wat zijn de voordelen van veranda zonwering

Wanneer je de veranda voorziet van veranda zonwering dan reflecteert de zonwering de warmtestraling en het zonlicht. Hierdoor ontstaat een voelbaar temperatuurverschil zodat je dus aangenamer verblijft op de veranda. Daarnaast zorgt goede veranda zonwering er ook voor dat hinderlijke reflectie wordt voorkomen. Je kunt door middel van geleiders het doek van het dak ook nog eens verlengen zodat je een soort valletje krijgt dat naar beneden hangt en bescherming biedt tegen de laagstaande zon.

Veranda zonwering is verkrijgbaar in mooie kleuren

Net zoals bij gordijnen speelt de kleur van veranda zonwering ook een rol. Momenteel is veranda zonwering in uni, streep of design verkrijgbaar in diverse kleuren. Natuurlijk kan de veranda zonwering worden geleverd met motor en eventueel voorzien van een afstandsbediening.

Naast een veranda zien we in het straatbeeld ook steeds vaker een carport. Een woning met een eigen garage is nog steeds een luxe. Maar in plaats van een garage kun je ook een carport (laten) maken. Een carport realiseren is vaak makkelijker dan men denkt en wanneer er voldoende ruimte is bij het huis, is een carport ook zo gemaakt. Wat zijn de voordelen van een carport;

  • Langere levensduur van de auto
    De belangrijkste reden voor mensen om een carport te (laten) bouwen is natuurlijk de beschermende functie. De overkapping van de carport beschermt de auto tegen weersinvloeden.
  • Een carport is een goedkopere oplossing dan het bouwen van een garage
    Het bouwen van een garage kost veel geld en vergt meer tijd. Het bouwen van een carport kan binnen één dag en is veel goedkoper.
  • Een carport biedt meer ruimte
    Ook wanneer een carport op exact hetzelfde stuk grond wordt gebouwd als een garage, dan nog heb je meer ruimte omdat er géén muren zijn. Je kunt zonder problemen aan beide zijden de deuren van de auto openen.
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen